Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki polemiğe Defne Samyeli de katıldı!

Sadakatsiz dizisindeki polemiğe Defne Samyeli de katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, magazin gündeminde sıklıkla yer alan isimler arasında. Sokakta kameralara yakalanan Samyeli, sağlığının yerinde olduğunu ve kendini çok iyi baktığını söyledi. Ünlü oyuncu, şimdiye kadar 7 kez koronavirüs testi yaptırdığını söyleyerek de şaşırttı.

Defne Samyeli’ye kızı Deren Talu’nun atv ekranında yayınlanacak olan Akıncı isimli dizinin kadrosunda bulunuyor. Dizinin çekimleri devam ediyor ve yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Deren Talu ayrıca Son Kale Hacıbey isimli filmde Fatima karakterini canlandırmıştı.

Kızını filmde çok beğendiğini anlatan Defne Samyeli, “Harikaydı. Çok beğendim, çok duygulandım gerçekten. Şahaneydi. Çok güzel tarihi dokusu olan, görselliği çok ön planda iyi işlenmiş bir filmdi. Çok gurur duyuyorum” diye konuştu.

Muhabirler, bir erkeğinin aynı anda iki kadını sevebileceği ile ilgili verdiği mesaj ile çok konuşulan Sadakatsiz dizisini de ünlü oyuncuya sordu. Defne Samyeli, diziyi izlemediğini belirtti. Samyeli, senaryolarda olan her şeyin gerçek hayatta da olduğunun altını çizdi.

“Bir erkeğin iki kadını sevme hakkı var mı?” şeklindeki soru üzerine Defne Samyeli şöyle konuştu: “Hakkı var mı, yok mu diyemeyiz. İnsanoğlu her türlü duyguyu hisseder ve yaşar. Ben bir birey olarak senaryolarda olan şeylere insanların hakkıdır ya da değildir dersem çok komik olur.”

“Sizin kalbinize iki erkek ayna anda girebilir mi?” şeklindeki soruya ise ünlü oyuncu, “Yok yok” diye yanıt verdi.