Ana sayfa Dizi Fragmanları Hazır mısınız? Baraj dizisinde bombalar üst üste geliyor!

Hazır mısınız? Baraj dizisinde bombalar üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinde, Nazım -Tarık gerçeğinin ortaya çıkması ile hem hikaye açıldı hem de oyuncular çok rahatladı… Dizinin anlatımındaki sıkıntılar reytinge yansıdığı için, hikayenin açılması izleyicilerin yeniden Baraj dizisi için ekran başında toplanmasını sağladı.

İkinci sezona kötü başlayan dizi, son haftalarda yükselen reytingleri ile dikkat çekiyor. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük sette Kamera Arkası programına konuştu ve 3 ünlü isim de hikayenin son haftalarda hızlanmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.

Feyyaz Duman, sırların ortaya çıkmasının herkes için iyi olduğunu şöyle anlattı: “Bence senaryo çok daha iyi olmaya başladı. Seyircileri çok daha büyük sürprizler bekliyor. Biz oynarken de çok fazla zevk alıyoruz, gerçekten. Çekerken de çok zevk alıyoruz.”

Biran Damla Yılmaz da partneri ile aynı şekilde düşünüyor. Oyuncu hikayenin kendisini çok daha heyecanlandırdığını ve sonraki bölümleri de heyecanla beklediğini anlattı. Dizide Tarık olarak çok başarılı bir performans sergileyen Burak Yörük ise yeni bölümlerde çok ilginç olayların yaşanacağının bilgisini verdi.

Burak Yörük, “Tahmin ediyorum ki insanlar şey diyor, daha ne olabilir….Bekleyin ve görün diyorum ben. O kadar karışacak ki ortalık. Çekerken bizim kafamız karışıyor. Öyle büyük kaoslar olacak” diyerek tüyo verdi.

27 Ekim Salı akşamı ise Baraj dizisinin 11. bölümünü izleyeceksiniz. Tarık, Nehir’den vazgeçmek istemiyor. Nişanlısı ile Nehir’i ziyaret eden Tarık’ın kazadan sonra ona kan verdiği de ortaya çıkıyor. Tarık’ın başı da dertten kurtulmayacak, 11. bölüm fragmanında detayları bulabilirsiniz.