Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisine sadakatsizlik tehlikesi! Bıkan izleyici, yeni bir yol arıyor!

Sadakatsiz dizisine sadakatsizlik tehlikesi! Bıkan izleyici, yeni bir yol arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz isimli dizinin iyi reytinglerle ikinci sezonda yoluna devam ettiğini görüyoruz. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performansları ile taçlandırdığı dizinin kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Ancak hikayede yaşanan sıkıntılar ve dizinin söyleyeceği sözün bittiğinin de ekrana yansıması, senaristlerin yeni bir yol açma konusunda henüz işaret vermemeleri de izleyicileri düşündürüyor. Hikayenin iyice sıkıştığını gören ama geçmiş bölümlerin hatırına takipte bulunan geniş bir izleyici kitlesi var. Bu izleyici grubu Kuruluş Osman’a ilgi duymayan, genelde kadın izleyicilerin oluşturduğu bir grup…

Şimdi bu izleyici grubunu Sadakatsiz dizisinden kopartabilecek bir başka rakip ekranda yer almaya başladı. Show TV’nin ilk bölümü yayınlanan Oğlum dizisinden bahsediyoruz. Hem konusu hem etkili oyunu kadrosu ile büyük ilgi gören Oğlum dizisi, ilk bölümü itibariyle de ortalamanın üzerinde reytingler alarak iyi bir başlangıç yaptı.

Fox TV’nin bu sezon yedinci dizisi olarak yayından kaldırdığı Kanunsuz Topraklar’ın ardından Oğlum için iki önemli fırsat çıktı. Bu fırsatlardan birisi Kanunsuz Topraklar izleyicilerini kendine çekmek ve Sadakatsiz dizisinin gidişatından memnun olmayan izleyicileri kazanmak…

Bu iki hedefte de Oğlum dizisinin ilk bölümdeki görüntüsü ile çok iddialı olabileceğini görebiliyoruz. Kuruluş Osman dizisinin sezonun en iyi reytinglerini alarak ilerlediği Çarşamba rekabetinde, en çok izlenen ikinci dizi olan Sadakatsiz ile Oğlum’un güçlenmesi ile birlikte ilerleyen haftalarda ciddi düşüşler yaşayabilir.

Sadakatsiz dizisine sadakatsizlik tehlikesi! Bıkan izleyici, yeni bir yol arıyor! 7

Oğlum dizisi en çok izlenen ikinci dizi olma unvanını Sadakatsiz’den alabilir mi, bunu söylemek şimdilik zor. Ancak Oğlum dizisi hızlı yükselir ve Sadakatsiz’deki sorunlar da düzeltilmez ise bunun sezonun sonlarına doğru gerçekleşmesi hiç de zor olmaz.