Ana sayfa Dizi Fragmanları Ebru Şahin Destan’daki Akkız’ı çok sevdi ve bağrına bastı!

Ebru Şahin Destan’daki Akkız’ı çok sevdi ve bağrına bastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, arkadaşı Uğur Şahin’in doğum gününe katılan ünlüler arasında yer aldı. Destan dizisinde Akkız karakterini canlandıran Ebru Şahin, yine hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor.

3 sezon süren ve büyük çaba sergilediği Hercai dizisinin finalinden sonra yeni bir proje için dinlenmek istediği sırada Destan dizisinin senaryosu gelince nasıl büyük bir fırsat ile karşı karşıya olduğunu anlayan oyuncu, kararını değiştirmek durumunda kalmıştı.

Reytingleri ilk bölümlere nazaran bir miktar gerilese de yine de çok beğeni toplayan Destan dizisi, Ebru Şahin’e sekizinci yüzyılda yaşayan hayali bir kadın savaşçıyı canlandırma fırsatı sundu.

Oyuncu diziyle ilgili her şeyin yolunda olduğunu açıkladı. “Farklı bir roldeyim, güzel bir roldeyim” diye konuşan Ebru Şahin, Akkız’ı çok sevdi ve bağrına bastı.

Diziyle birlikte insanlara güzel mesajlar verdiklerini anlatan oyuncu, “Çok güzel şeyler anlattığımızı düşünüyorum insanlara, çok da güzel karşılık buldu. O yüzden çok mutluyum” dedi.

Ebru Şahin Destan'daki Akkız'ı çok sevdi ve bağrına bastı! 7

Rol teklifi geldiğinde hem heyecanlandığını hem de hayalindeki bir rol olduğu için de mutlu olduğunu anlatan Ebru Şahin’in yüzünden gülücükler de eksik olmuyor.

Özel hayatında Cedi Osman ile iyi bir beraberlik yürüten oyuncu, kariyerinin de zirvesinde bulunuyor. Ebru Şahin, sevgilisinin Amerika’da olduğunu ve ilişkilerinin de iyi gittiğini anlattı. Evlilik konusunda ise bir plan yapmadıklarını anlatan Ebru Şahin, bir plan yaparlarsa bunun bilgisini vereceklerini söyledi.