Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisine zorunlu ara, Özge Özder anne oldu bir süre dizide yok!

Sadakatsiz dizisine zorunlu ara, Özge Özder anne oldu bir süre dizide yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren Özge Özder, ilk bebeğini kucağına almanın heyecanını yaşıyor… Sinan Güleryüz ile birlikte Eva Luna ismini verdikleri bebeklerinin sağlıklı bir şekilde doğmasının keyfini yaşayan çift, sosyal medyadan da neşeli paylaşımlarda bulundu.

Müjdeli haberi instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran Özge Özder, “Tüm merak edenlere… Luna bebek ve biz çok iyiyiz. Çok şükür. Bu süreçte duaları ve iyi dilekleri ile bize yoldaşlık eden tüm güzel kalplere bin teşekkür. Anne olmak isteyen herkes için bol bol dua ettim bugün. Hepinizi sevgiyle kucaklarım canlar” diye mesaj yayınladı.

Sadakatsiz dizisine zorunlu ara, Özge Özder anne oldu bir süre dizide yok! 8

Hastaneden arkadaşlarıyla verdikleri pozu da yayınlayan Özge Özder, bu önemli günde yanında oldukları için de teşekkür etti. Özder, “Hepinizi çok ama çok seviyorum canım kardeşlerim. En güzel sürpriz en güzel uğurlama” diyerek bir mesaj daha yayınladı.

Çiftin yanında bulunan isimler ise; Gözde Kansu, Begüm Birgören, İpek Karapınar ve Gökhan Malik Şahin olmuştu.

Sadakatsiz dizisine zorunlu ara, Özge Özder anne oldu bir süre dizide yok! 9

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterinin bir süre hikayede olması beklenmiyor. Ancak Özge Özder bu konuyla ilgili daha önce zaten açıklama yapmıştı. Yapımcısı ile de bu konuyu konuştuğunu ifade eden oyuncu, “Her şey yolunda giderse, 1-2 bölüm verdiğim aranın ardından sete tekrar dönmeyi düşünüyorum. Yapımcımızda bu konuda çok yardımcı oluyor zaten bize” diye konuşmuştu.

Özge Özder’in kısa bir süre dizide yer almaması ama sonrasında yeniden rolüne kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.