Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez gözyaşı döktükçe tweetler patlama yaptı!

Taner Ölmez gözyaşı döktükçe tweetler patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin dün akşam 49. bölümü yayınlandı. Dizide Ali Vefa karakteri için derin acılarla dolu anlara izleyiciler şahit oldu… Ali Vefa’yı büyüten, bu noktaya getiren, babası yerine koyduğu Adil hoca kötü bir veda ile diziden ayrıldı.

Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil karakterini kurtaramayan Ali Vefa ise derin bir acının içine düştü. Adil hocanın ölümü, Ali Vefa karakterinde öyle etkileyici bir duygusallık yarattı ki, Taner Ölmez o sahnelerde ekran başındaki izleyicilere de göz yaşı döktürdü.

Ölmez’in müthiş oyunculuğu ise sosyal medyada mesaj patlaması yaşanmasına neden oldu. Ali Vefa karakterine üzülenler, Taner Ölmez’in müthiş oyunculuğunu takdir edenler, yaşadığı duygusallığı kelimelere dökenler üst üste mesajlar paylaştı.

Son yıllarda hem beyazperde de hem tiyatro sahnesinde hem de 2 sezondur rol aldığı Mucize Doktor dizisindeki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Taner Ölmez, dün gece yayınlanan bölümdeki performansıyla hem izleyenleri gözyaşlarına boğdu hem de kendisi için atılan yaklaşık 46 bin tweet ile 10 saat boyunca trend topic listesinde kaldı.

Taner Ölmez gözyaşı döktükçe tweetler patlama yaptı! 7

Taner Ölmez, dün gece herkesi gözyaşlarına boğdu. 2 sezondur rol aldığı Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı otizmli Ali Vefa karakteri ile alkışları toplayan oyuncu, her zaman olduğu gibi yine karakterin duygularını izleyicilere geçirmeyi başardı.

Güçlü oyunculuk performansı ile Ölmez, sosyal medyayı da etkisi altına aldı ve yaklaşık 46 bin tweet atılırken oyunculuğuna da övgüler yağdırıldı.