Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu zorunlu ara verdi!

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu zorunlu ara verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz, Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen dörtlüsünün başrolünde yer aldığı dizide koronavirüs sıkıntısı yaşanıyor.

Son 2 ay içinde dizi setlerini bir bir vurmakta olan koronavirüs sorunu, bu sefer de Sadakatsiz’e uğradı. Dün akşam üstü evinde rahatsızlık geçiren Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen, çağırılan ambulans ile Liv Hospital hastanesine kaldırılmıştı.

Burak Sergen’in solunum sıkıntısı yaşadığı için yoğun bakıma alındığı bilgisi de geldi. Hastaneye kaldırıldığında oldukça bitkin ve halsiz olduğu görülen oyuncunun yapılan testleri sonucunda koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Sadakatsiz setinde sıklıkla yapılan testler ve her türlü önlemin titizlikle alındığı biliniyor.

Hatta Burak Sergen’in setteki son testlerinin de negatif çıktığı belirtilmişti. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı.

Sadakatsiz dizisinin 27.bölümünde Burak Sergen’in yer almayacağı da ortaya çıktı. Oyuncu 10 gün boyunca karantinada kalacak.