Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sadakatsiz’ dizisinin oyuncuları, gerçek hayatta birbirlerini ne kadar tanıyorlar? Sorunun cevabı, eğlenceli videoda!

‘Sadakatsiz’ dizisinin oyuncuları, gerçek hayatta birbirlerini ne kadar tanıyorlar? Sorunun cevabı, eğlenceli videoda!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz,  yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Med Yapım imzalı dizi, BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlandı. Orijinalinin elde ettiği başarının çok üzerine çıkan Sadakatsiz’de Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen baş rolde.

'Sadakatsiz' dizisinin oyuncuları, gerçek hayatta birbirlerini ne kadar tanıyorlar? Sorunun cevabı, eğlenceli videoda! 7

Dizinin yeni sezonu izleyici tarafından merakla beklenirken, Med Yapım firmasının instagram hesabından yaptığı bir paylaşım dizinin fanlarını heyecanlandırdı. Sadakatsiz’de ‘Derin’ karakterini canlandıran Melis Sezen ile dizide annesi ‘Gönül’ karakterine hayat veren Gözde Seda Altuner kafa kafaya verdi ve instagramda yer alan bir uygulama ile birbirlerini ne kadar tanıdıklarını ispat etmeye çabaladılar. Sonunda bu eğlenceli video ortaya çıktı.

Med Yapım’ın instagram hesabından paylaşılan videoyu aşağıda izleyebilirsiniz

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MEDYAPIM (@medyapimresmi)’in paylaştığı bir gönderi