Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Burak Sergen’den iyi haber! Oğlu müjdeli haberi verdi!

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Burak Sergen’den iyi haber! Oğlu müjdeli haberi verdi!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterini oynayan usta isim oyuncu Burak Sergen’in entübe edilmesi sonrasında endişeli bir bekleyiş başlamıştı. Oyuncu, dizinin setinde koronavirüse yakalanmış ve ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı.

Aynı şekilde sette koronavirüsü kapan Melis Sezen hızla iyileşip işinin başına döndü. Sadakatsiz dizisinin çekimlerine bir hafta ara verildikten sonra çalışmalar yeniden başladı.

Senaryoda Burak Sergen’in oynadığı Haluk rolü şimdilik yok. Sergen olmadan çekimlere devam ediliyor ama usta oyuncudan gelecek haber de hem sette hem de oyuncunun sevenleri, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Yoğun bakıma alınan Burak Sergen, bir süre sonra daha iyi nefes alabilmesi için entübe edilmişti. Tedavisi süren oyuncu ile ilgili gelen son haber ise herkesi sevindirdi.

Usta oyuncunun oğlu Cansın Sergen, babasının son durumuyla ilgili bilgiyi instagram hesabından verdi. Cansın Sergen, “Arkadaşlar babam entübeden çıkarıldı, en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarılacak. Durumu iyiye gidiyor” açıklamasını yaptı…

Sadakatsiz dizisinin oyuncusu Burak Sergen'den iyi haber! Oğlu müjdeli haberi verdi! 7