Ana sayfa Dizi Haberleri Gülümse Kaderine dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

Gülümse Kaderine dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV sezon sonuna gelinmesine rağmen üst üste yeni dizilerle izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Bu yapımlardan birisi de 27 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelen Gülümse Kaderine oldu…

Yapımını Avşar Film, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği yeni dizinin hikayesini Burcu Över yazdı. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimleri Bursa ve İstanbul’da devam ediyor. Dizinin ilk bölümü yayınlandı ve sosyal medyada geniş bir etkileşim oluşturdu. Diziyi beğendiğini söyleyen birçok kişi paylaşımlar yaparak öne çıkmasını sağladı. Peki Gülümse Kaderine reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

Dizinin dram hikayesi olduğunu ve Ramazan ayında yayınlandığını düşünürken, beklentilerin altında reytingler geldiğini söylemek gerekiyor. Ramazan nedeniyle ve havaların ısınması dolayısıyla birçok dizinin reytingleri düştü. Gülümse Kaderine de böyle sıkıntılı bir ortamda yayına başlamanın sonuçlarını yaşadı.

İlk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu sırayı elde eden dizi, AB’de günü beşincilikle bitirdi ve ABC1’de ise dördüncü oldu. Ortalamanın altında gerçekleşen reytingler pek de iyi gözükmese bile, ileride yükseliş sergileme imkanı da bulunuyor.

Kuruluş Osman gibi, bu sezon 13’li reytinglere düşen bir dizinin yarı yarıya izleyici kaybını 27 Nisan akşamı yaşadığını düşünürseniz, Gülümse Kaderine dizisinin ilk bölüm başlangıcı çok iyi gözükmese de yine de ilgi çektiğini anlatan bir reyting gözüküyor.

tv8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisini AB’de geride bırakan ve ABC1’de de hemen arkasında yer alan Gülümse Kaderine, zorlu bir dönemde ekrana geldiği için reytinglerin olması gerekenden daha düşük gerçekleştiğini söylemek daha doğru olacaktır.

Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin gelecek haftalarda sergileyeceği reyting performansları daha net bilgiler sunacaktır.

Gülümse Kaderine dizisinin ikinci yeni bölümü 4 Mayıs Çarşamba akşamı Fox TV’de ekrana gelecek ve daha çok izleyici tarafından fark edilmesi şaşırtıcı olmayacaktır.