Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki Haluk dönemi kapandı, Burak Sergen için yeni dizi dönemi başladı!

Sadakatsiz dizisindeki Haluk dönemi kapandı, Burak Sergen için yeni dizi dönemi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrolünde yer alan Burak Sergen, geçtiğimiz ay hikayeye veda etti. Haluk Güçlü karakterinde izlediğimiz oyuncu, yine yeteneklerini sergilediği bir yapımla hayranlarını mest etti. Dizinin ilk sezonu devam ederken, koronavirüse yakalanan ve uzun süre yoğun bakımda kalan oyuncu, hastalığı atlatmasının ardından yeniden diziye dönüş yapmıştı.

Burak Sergen’in çalışma azmi ve isteği durmak bilmiyor. Sadakatsiz gibi yoğun temposu olan bir yapımdan ayrılan oyuncu, fazla dinlenme fırsatı bulamadan yeni bir anlaşmaya imza attı. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen Masum ve Güzel isimli diziye usta oyuncu da katıldı.

Mine Tugay, Bahar Şahin, Ahu Sungur, Sude Zülal Güler, Yalçın Hafızoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi, 2022 yılının en iddialı yapımlarından birisi olarak gözüküyor.

Sadakatsiz dizisindeki Haluk dönemi kapandı, Burak Sergen için yeni dizi dönemi başladı! 10

Burak Sergen de bu dizide Sude Zülal Güler’in canlandıracağı Yaren karakterinin babası olarak yer alacak. İki genç kızın yetimhanede büyümeleri ve sonrasında da hayata birlikte tutunma çabalarını anlatan Masum ve Güzel, güçlü bir hikaye ve oyuncu kadrosu ile geliyor.

Yaren ve Eda karakterlerinde Sude Zülal Güler ile Bahar Şahin ikilisi hikayenin ana merkezinde olacağı için, göz önünde bulunacaklar.

Burak Sergin’in yanı sıra Ertuğrul Postoğlu’nun da diziye katıldığı ortaya çıktı. Genç isimler ile tecrübeli oyuncuların bir arada bulunacağı bir set ortamı özellikle gençler için deneyim kazanma noktasında büyük bir fırsat olacaktır.