Ana sayfa Dizi Fragmanları Burak Sergen için Sadakatsiz dönemi bitti ama Gülümse Kaderine dizi dönemi başladı!

Burak Sergen için Sadakatsiz dönemi bitti ama Gülümse Kaderine dizi dönemi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta aktör Burak Sergen yine bir sürprize imzasını attı. Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakteri ile uzun süre yer alan oyuncu, geçtiğimiz ay hikayeye veda etmişti. 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve bugüne kadar rol aldığı projelerdeki etkili oyunculu ile göz dolduran Burak Sergen, yeni proje bulma konusunda hiç sıkıntı yaşamıyor.

Son dönemde birbiri ardına farklı dizilerde çok farklı rollerde izlediğimiz Burak Sergen’in kariyeri birbirinden başarılı işlerle dolu. Son yıllara şöyle bir baktığımız zaman usta oyuncuyu çok önemli yapımlarda görebilirsiniz. 1990’lı yıllarda setlerde birçok projede gördüğümüz oyuncu, dizilerin de aranılan isimlerinden birisi.

Özellikle son dönemde birbiri ardına projelere imzasını atan Burak Sergen, 2015 yılında Kara Sevda dizisindeki Galip karakterinden başlarsak, çok etkili işlerde bulundu.

Çukur dizisindeki Baykal karakterinden sonra Halka dizisindeki İlhan ile etkileyen usta oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ise Feyyaz olarak izleyici karşısına çıktı.

Burak Sergen için Sadakatsiz dönemi bitti ama Gülümse Yeter dizi dönemi başladı! 41

Akıncı dizisinde kısa süreli bulunan oyuncu, ardından ise 1,5 sezon boyunca Sadakatsiz dizisinde başrolde yer aldı. Pandeminin ilk döneminde rahatsızlanan ve 45 gün hastanede yoğun bakımda kalan ünlü oyuncu, iyileştikten sonra setlerde yer almaya devam etti.

Burak Sergen’i yeni dönemde ise Fox TV ekranında izleyeceksiniz. Yakında yayınlanması beklenen Gülümse Kaderine isimli dizide başrolde yer alan oyuncu; Mine Tugay, Ahu Sungur, Ertuğrul Postoğlu, Nazan Diper gibi dikkat çeken tecrübeli oyuncularla bir araya geldi.

Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Erkan Meriç, Yalçın Hafızoğlu gibi önemli genç oyuncuları da bir araya getiren Gülümse Kaderine bir dram dizisi. Burak Sergen’in de dram rollerindeki güçlü performansı düşünülür ise bu dizi oyuncunun hayranlarını fazlasıyla memnun edecektir.