Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerine çok güçlü bir rakip geldi!

Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerine çok güçlü bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yakında buluşacak olan dizinin ismi Masumiyet… Yaşı 19 olarak ilk başlarda tarif edilen dizinin ismi sonradan Masumiyet olarak belirlendi. Dizinin setinde yoğun tempoda çekimlere devam ediliyor.

Masumiyet dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve yapım ilgi de gördü. Sosyal medyada güçlü bir etkileşim ortamı da oluşturuldu. Masumiyet dizisi için şimdi beklenen tek şey ise ne zaman yayın hayatına başlayacağı. Fox TV’nin diziyi hangi gün ekrana getireceği konusu da akıllarda duruyordu.

Ancak kanalın şu anda 6 dizisi yayında ve tek boş günü Çarşamba. Masumiyet’in Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizilerinin yayınlandığı çarşamba akşamları ekrana gelmesi kesin gibi. Sadece yayın tarihi netleşmedi.

Masumiyet hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile iyi reytingler alması beklenen bir yapım. Bu noktada da özellikle Sadakatsiz ve Kuruluş Osman ile rekabet edebilecek mi, işte bu çok önemli. Zira dizi iyi başlar ve güçlü bir izleyici desteği bulur ise çarşamba akşamları tüm dengeler değişecektir.

Deniz Çakır ve Hülya Avşar’ın karakterleri çocukları üzerinden karşı karşıya gelecek. Avşar kızı karakterinin ya çok sevileceğini ya da izleyicinin nefret edeceğini söylemişti… Deniz Çakır’ın dizilere dönüşü de hayranlarını bir hayli mutlu edecektir.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolünde yer aldığı dizide, yan karakterlerde de önemli isimler bulunuyor. Bu isimler şöyle: Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur.