Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Ağaç Destanı dizisi 11. bölümünde Ömer, konağı terk etti!

Kara Ağaç Destanı dizisi 11. bölümünde Ömer, konağı terk etti!

tarafından ker_def

TRT 1’in, yapımcılığını Hasan Karul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ dün akşam on birinci bölümüyle ekrana geldi.

1970’li yıllarda geçen ‘Kara Ağaç Destanı’nın başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Merih Öztürk yer alıyor.

11.Bölümde Neler Yaşandı? İşte tüm detaylar:

Kara Ağaç, kana bulanan düğünle büyük bir şok yaşarken herkes suçlunun Merdo olduğunu düşünmeye başladı. Devranoğullarından sadece Gülnaz geride kaldı sanılırken yaralı olarak kurtulan Kadri, Halis’le birlikte gizlendi.

Ömer, Merdo’nun böyle bir şey yapmayacağını bildiğinden onun peşine düştü. Aradan geçen zamanla Merdo’nun izine ulaşan Ömer, sonunda onunla görüşmek için sözleşti. Bu görüşmeye Celal Ağa’nın adamlarının gelmesiyle çatışma çıktı.

Baba Şevket’in vurulması ve Ömer’den şüphelenmesi Merdo’nun kafasını karıştırdı. Merdo, Ömer’in ihanet ettiğini düşünmeye başladı. Gülnaz’ı alıp Kara Ağaç’ı terketmek isteyen Merdo, Sultan’dan yardım istedi. Sultan, Gülnaz’a onu Merdoyla buluşturacağını söyleyince hiç beklemediği bir cevap aldı.

Ömer, Merdo’yu kurtarmak için çabalarken Celal Ağa’nın çevirdiği oyunları öğrendi. Celal Ağa’dan hesap soran Ömer, konağı terk etti. Ömer’in Gülnaz’la evlenmesine kırgın olan Sultan, gerçek babası olan Celal Ağa’nın zalimliğinin altında yatan sebepleri öğrenmeye çalıştı.

Latif’in tüm işlerini ve mal varlığını üzerine alan Celal Ağa, planının adım adım ilerlediğini düşünürken karşısında Ömer’i buldu. Babasına meydan okuyan Ömer, Latif Bey’in eski ortağının sattığı araziyi alarak Celal Ağa’nın sınırına komşu oldu. Ömer’in bu hamlesiyle baba-oğul karşı karşıya geldi.