Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz sezon finali fragmanını izleyen neye uğradığını şaşırıyor!

Sadakatsiz sezon finali fragmanını izleyen neye uğradığını şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinin bu hafta yeni bölümü yok. Öncelikle bunu hatırlatalım. 26 Mayıs Çarşamba akşamı ekran başına geçecek olan dizi hayranları tekrar bölüm izleyecekler. Kanal D’den yapılan son duyuruda Sadakatsiz dizisinin 2 Haziran Çarşamba akşamı 31. bölümü ile birlikte sezon finali yapacağı belirtildi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün başarılı performans ortaya koyduğu dizi bu sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu. Reytingleri ile çok iyi sonuçlar alan, Kuruluş Osman dizisiyle de başa baş mücadele vermeye çalışan Kanal D dizisinde bir dönem kapanıyor.

Dizinin hayranları 31. bölümden yayınlanan fragman ile şaşkına döndü. Geçmişten görüntülerin de yer aldığı ve hikayenin geriye sarılacağına işaret eden bir fragman oldu… Asya ve Derin’in hesaplaşmasında kazanan kim olacak? Diziden verilen mesaj buydu. Ancak izleyiciler şaşkına döndü ve birbirinden farklı yorumlar geldi.

Bir izleyici, “Anladığım kadarıyla bütün bu izlediklerimiz Asya’nın rüyası gibi bi şey. Gerçekte böyle şeyler yaşanmamış” diye yorum bıraktı. Bir başka izleyici ise “Galiba bunların hiçbiri yaşanmadı. Asya gerçeği öğrenmedi ya da Volkan hiç Asya’yı aldatmadı” diye yazdı.

Birçok dizi hayranı görüntülerden hiçbir şey anlamadıklarını ve kafalarının da fena halde karıştığına yönelik ifadelerle yorumlar bıraktı. Kimi hayranlar ise Asya veya Derin’in hafızasını kaybettiğini düşündüklerini ifade ettiler.

Yaşananların hepsinin Derin’in paranoyaları olduğu ve Volkan ile Asya’nın hiç ayrılmadıklarını düşünenlerin sayısı çok. Ancak bazı izleyiciler tüm yaşananların bir hayal ürünü olması durumunda ikinci sezonda diziyi izlemeyeceklerini de belirten yorumlar yapıyor.

Kısacası Sadakatsiz dizisinin 31. bölüm sezon finali fragmanı kafaları fena halde karıştırdı.

Sadakatsiz sezon finaliyle 2 Haziran Çarşamba 20.00’da Kanal D’de! İşte sezon finalinden ilk görüntüler: