Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de Asya ve Derin kabus yaşıyor ama Melis Sezen ve Cansu Dere’nin Nazan’la keyfi yerinde!

Sadakatsiz’de Asya ve Derin kabus yaşıyor ama Melis Sezen ve Cansu Dere’nin Nazan’la keyfi yerinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde kabus dolu anlar yaşanıyor! Geçtiğimiz hafta dizi ekrana gelememişti. Asya ve Derin’in kaçırılmasından sonra izleyici gelişmeleri merakla bekliyordu. Ancak dizide Haluk karakterini oynayan usta isim Burak Sergen’in koronavirüse yakalanması ve ağırlaşarak entübe edilmesi nedeniyle dizinin çekimlerine ara verilmişti.

Stoktaki bölüm bu hafta Çarşamba akşamı yayınlanacak. Sonraki hafta dizinin yeni bölümü ekrana gelecek mi o da bir başka muamma. Ancak henüz bilinmiyor. Bu hafta yayınlanacak bölümde ise Asya ve Derin’in kabusu sürecek!

Asya’yı takıntı haline getiren danışanı Faruk, sözde onu kurtarmak için Derin’i kaçırmıştı. Derin her yerde aranırken, bu kez de Asya Faruk ve eşi Nazan’ın eline düştü.

Sadakatsiz'de Asya ve Derin kabus yaşıyor ama Melis Sezen ve Cansu Dere'nin Nazan'la keyfi yerinde! 8

Derin ve Asya, tutuldukları evde kolları bağlı bir şekilde tutuluyorlar. Yeni bölüm fragmanında Asya’nın bir şekilde ipten kurtulup camı kırarak kaçmaya çalışırken, yakalandığı da görülüyor!

Heyecanla beklenen dizi öncesinde Melis Sezen’in yaptığı bir paylaşım ise görenlere ilginç bir ironi yaşattı! Çekimler sırasında Cansu Dere ve Melis Sezen’in, Nazan’ı oynayan Name Önal ile gülümseyerek verdikleri poz, kaçırıldıkları evde işlerin pek de kötü gitmediğini gösteriyor!

Şaka bir yana, üç oyuncunun kamera önündeki bu halleri, dizideki halleriyle ilginç bir tezat yaşatırken, merakla yeni bölümü bekleyen izleyenlere de ‘kamera arkasında eğleniyoruz’ mesajını veriyor adeta…

Sadakatsiz'de Asya ve Derin kabus yaşıyor ama Melis Sezen ve Cansu Dere'nin Nazan'la keyfi yerinde! 9