Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de büyük soru işareti! Bennu Yıldırımlar, Asya’nın babasının metresi mi?

Sadakatsiz’de büyük soru işareti! Bennu Yıldırımlar, Asya’nın babasının metresi mi?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin en sevilen dizilerinden Sadakatsiz’in kadrosuna Bennu Yıldırımlar’ın katılacağı haberi dün gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu haberin ardından izleyicilerde büyük bir soru işareti oluştu: Bennu Yıldırımlar’ın canlandıracağı Asya, Doktor Asya’nın babasının metresi mi?

Bennu Yıldırımlar’ın canlandıracağı karakterle ilgili elimizdeki tek bilgi, Asya’nın geçmişinden biri olduğu. Bennu Yıldırımlar’ın canlandıracağı karakterin adı da Asya. İkisinin de isminin aynı olsanı bu soru işaretini doğuran en önemli etken.

Sadakatsiz dizisinin Twitter’daki resmi hesabı “Asya?!” yazarak Bennu Yıldırımlar’ın dizi setinde çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Bunun üzerine izleyicilerden gelen yorumlar bir hayli ilginçti.

 

Sadakatsiz'de büyük soru işareti! Bennu Yıldırımlar, Asya'nın babasının metresi mi? 10

Bir izleyici “Asya’nın babasının metresi. Adı Asya. Kızına Asya adı vermesinin sebebi bu kadın” diye yazdı.

Sadakatsiz'de büyük soru işareti! Bennu Yıldırımlar, Asya'nın babasının metresi mi? 11

Bir başka izleyici de aynı şekilde yeni karakterin Asya’nın babasının metresi olduğunu öne sürdü.

Sadakatsiz'de büyük soru işareti! Bennu Yıldırımlar, Asya'nın babasının metresi mi? 12

Bir başka izleyici de karakterin, Asya’ya yeni bir düşman olmamasını diledi ve şöyle yazdı: “Asya’nın babasının metresi diye duydum. Umarım Asya’ya düşman değildir, Asya düşmanlarından illallah ettim” diye yazdı.

Sadakatsiz'de büyük soru işareti! Bennu Yıldırımlar, Asya'nın babasının metresi mi? 13

Kısacası izleyiciler arasında Bennu Yıldırımlar’ın canlandıracağı Asya karakterinin kim olduğuna dair büyük bir merak başladı.

Çocukluğuna dair bazı hikayelerle Asya’nın hayatında karanlık noktalar olduğu biliniyordu. Ortaya çıkan bu kadının da o sırları getirdiği anlaşılıyor. Geriye gidilen sahnede Asya, anne ve babasını kavga ederken görüyordu. Gözyaşları içinde olanları izleyen Asya’nın ailesinin bazı sırları olduğu da diğer Asya’nın gelişiyle netleşecek.