Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de izleyici Volkan’a üzüldü! Üzüldüğüne inanamadı!

Sadakatsiz’de izleyici Volkan’a üzüldü! Üzüldüğüne inanamadı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin bu sezon en iddialı dizilerinden biri olan Sadakatsiz’in dün akşam 29. bölümü yayınlandı. Bölümün en duygusal sahnesi hiç kuşkusuz Volkan’ın Asya’ya yaptığı veda konuşmasıydı.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz dizisinde sezon finaline sadece birkaç bölüm kaldı. Ancak sezon finaline yaklaşırken dizide heyecan dozajı gram azalmadı. 29. bölümün en son sahnesinde kapıda beliren Asya karakteri heyecanı doruğa çıkardı.

Asya ve Volkan arasında geçen veda konuşması ise izleyicileri duygulandırdı. Taro Emir Tekin’in canlandırdığı Selçuk karakterinin tavsiyesi üzerine Asya’nın peşini bırakmaya karar veren Volkan, Asya’yla son kez konuşmak istedi. Söylediği sözlerle Asya’yı bile duygulandırdı.

Dizinin, ilk bölümünden beri tüm izleyicilerin sinir olduğu kötü karakteri Volkan, yaptığı bu konuşmayla bir anda herkesin gönlünü kazandı. İzleyici Volkan’a ilk defa üzüldüğünü itiraf etti ama üzülmesine de inanamadı.

Bir izleyici “Volkan’a üzüldüm. Bir tık, ne bir tıkı ya ağladım resmen. Bence Volkan çok pişman. Asya sana da hak veriyorum ama Volkan’a da çok üzüldüm.” diye yazdı.

Sadakatsiz'de izleyici Volkan'a üzüldü! Üzüldüğüne inanamadı! 10

Bir başka izleyici ise “Volkan’a üzüleceğim aklıma gelmezdi” dedi.

Sadakatsiz'de izleyici Volkan'a üzüldü! Üzüldüğüne inanamadı! 11

İzleyicilerden biri de Volkan’a üzüldüğünü itiraf etti ama buna kendi de inanamadı. İzleyici “Ben niye üzüldüm Volkan’a ya hayır” diye yazdı.

Sadakatsiz'de izleyici Volkan'a üzüldü! Üzüldüğüne inanamadı! 12

İzleyici yorumları şöyleydi:

Sadakatsiz'de izleyici Volkan'a üzüldü! Üzüldüğüne inanamadı! 13