Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in oyuncusundan Burcu Biricik’e, Camdaki Kız ilk bölüm desteği!

Sadakatsiz’in oyuncusundan Burcu Biricik’e, Camdaki Kız ilk bölüm desteği!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisini izleyici de heyecanla bekliyordu. Geçtiğimiz hafta ilk bölümün yayınlanacağı duyurulmuştu ama dizide Burcu Biricik ile başrolde oynayan Feyyaz Şerifoğlu’nun koronaya yakalanması ve çekimlerin ertelenmesinden sonra yayın da bir hafta sonraya alındı.

Geçtiğimiz hafta ayrıca Kanal D’nin, yine iddialı bir yapım olan TRT1’in Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ilk yayın günü olması nedeniyle diziye bir hafta stratejik bir ara verme kararının da bu gecikmeye neden olduğu şeklinde kulis bilgileri gündeme gelmişti.

Bu sezon çok konuşulan Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı dizileri gibi Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan Camdaki Kız da merakla beklenen bir yapım oldu.

Bir süre önce Kırmızı Oda’da Boncuk ve Can olarak izleyici karşısına çıkan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun çok beğenilen ekran beraberliklerinin Camdaki Kız dizisine de taşınacak olması da izleyici için merakı arttıran bir başka unsurdu.

Nihayet ilk sınavını verdi Camdaki Kız dizisi. Reytingleri de ilk bölüm için gayet iyiydi. Üstelik AB’De 1. sırada yer alması da ayrıca bir sevinç kaynağı oldu.

Burcu Biricik, günlerdir diziyle ilgili heyecanını instagram’dan paylaşıyordu. Dün akşam izleyici ile birlikte o da evinde televizyon karşısına geçti ve “Başladı” notuyla takipçilerine bir kez daha hatırlatma yaptı.

Burcu Biricik’in heyecanına pek çok hayranı ve ünlü isim de destek verdi sosyal medyadan. Yaptıkları paylaşımlarla beğenilerini de dile getirdiler ve getiriyorlar. Bu isimlerden birisi de Melis Sezen’di. Aynı kanalın iddialı bir başka yapımı Sadakatsiz’de oynayan Melis Sezen de aynı anda Camdaki Kız dizisini izleyenler arasındaydı.

Oyuncu, Burcu Biricik’in heyecanına ortak olarak diziyi izlerken çektiği bir fotoğrafla Burcu Biricik’i etiketleyerek selamladı… Böylece aynı kanalın kardeş dizisinden güzel bir destek gelmiş oldu Biricik’e…

blank