Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 11 yıldır dizi ve sinema setlerinden uzak olan Zeynep Tokuş, sürpriz proje ile dönüyor!

11 yıldır dizi ve sinema setlerinden uzak olan Zeynep Tokuş, sürpriz proje ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönemin çok konuşulan isimleri arasındaydı. Rol aldığı yapımlarla birlikte dikkatleri çekiyordu. Özellikle Deli Yürek dizisiyle birlikte büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Ünlü oyuncu Zeynep Tokuş, tam 11 yıldır ne bir dizide ne de bir sinema filminde rol alıyor! Ancak sürpriz bir proje ile kamera karşısına geçeceği öğrenildi…

1999 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Tokuş, ilk olarak Yılmaz Erdoğan’ın Vizontele filmi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Asiye karakterinde başarılı performans sergileyen oyuncu, sonrasında Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünde oynadığı Deli Yürek’teki Zeynep olarak hafızalara kazındı.

2000’li yılların başlarında popülerliği tavan yapan Zeynep Tokuş, sonrasında Hicrin Menekşe, Çocuklar Duymasın, Kardelen ve Ayrılık isimli dizilerde de rol aldı.

Fakat 2009 yılından itibaren oyunculuk kariyerine nokta koydu ve zaman zaman magazin basınında yer alan haberlerle gündeme geldi.

Tam 11 yıldır dizi ya da bir sinema filminde yer almadı. 1998 yılında Türkiye Güzeli de seçilen oyuncunun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarıyla ise yoga eğitmenliğine başladığı öğrenildi.

3 çocuk annesi olan 1977 doğumlu Zeynep Tokuş’un esnek hareketleri, sosyal medyanın da gündemine geliyordu. Bu kez Zeynep Tokuş’un bir sinema filminde rol alacağı gündem oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Zeynep Tokuş’un sonunda bir sinema filminden gelen teklife ‘evet’ dediğini duyurdu. Oyuncu, Hilal Saral’ın yönetmenliğini yapacağı ve önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan BKM imzalı Aşkın Kıyameti isimli sinema filminde oynayacak.