Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in yıldızları Cansu Dere ile Melis Sezen düşman çatlattı!..

Sadakatsiz’in yıldızları Cansu Dere ile Melis Sezen düşman çatlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in yeni bölümü merakla beklenirken dizi geçtiğimiz hafta yayınlanmadı.

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada sağlık sorunları nedeniyle diziye bir hafta ara verildiği ifade edildi. Yapılan açıklamada; “Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere” mesajı verildi.

Sadakatsiz’in bu hafta yayınlanacak 47. bölümü izleyici tarafından merakla beklenirken, Cansu Dere’nin instagram hesabından yaptığı bir paylaşım da heyecanın dozunu artırdı.

Sadakatsiz'in yıldızları Cansu Dere ile Melis Sezen düşman çatlattı!.. 7

Sadakatsiz dizisinde ‘Asya’ karakterine hayat veren Cansu Dere ile dizide ‘Derin’ karakterini canlandıran Melis Sezen’i bir arada gören hayranları mest oldu.

Çünkü, ikiliyi dizide böyle görmek mümkün değil. Hikayesi gereği iki ünlü isim Sadakatsiz’de bir erkek yüzünden birbirine düşen, zaman zaman da birbirinin kuyusunu kazan iki kadın karaktere hayat veriyor.

Öte yandan kulislerde dizinin izlenme oranı düştüğü için senaryosunda revizyona gideceği de konuşuluyor. 47. bölüm için heyecan sürerken, kısa bir süre önce dizinin hikayesine yeni kişilerin eklendiği de gündeme gelmişti.

Artık dizide Volkan ve Asya’nın oğulları Ali’nin hayatı biraz daha detaylı işlenecek. Ali’nin kız arkadaşının anne ve babası rolünde de yeni isimler diziye dahil olacak.

Yeni hikaye ile birlikte Sadakatsiz’e biraz heyecan katmak amaçlanıyor. İzleyicinin, Berkay Ateş’in oynadığı Aras ve Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya’nın ilişkisinden pek hoşlanmadığı da sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlara sıklıkla yansıyor.

Ayrıca Sadakatsiz’e yeni dahil olan  Serhat Parıl’ın oynadığı Onur karakteri ile Melis Sezen’in canlandırdığı Derin arasındaki yakınlaşmanın da heyecanı arttırması bekleniyor.