Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in yönetmeninden oyuncularına ve set çalışanlarına kadar tüm ekip Berkay Ateş’e veda etti!

Sadakatsiz’in yönetmeninden oyuncularına ve set çalışanlarına kadar tüm ekip Berkay Ateş’e veda etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon reytinglerde büyük hüsran yaşadığı dizisi Sadakatsiz’in dün akşam yayınlanan bölümünde hiç beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Diziye yeni sezonda ‘Aras’ karakteriyle katılan ve gizemli hikayesi ile heyecanın dozunu artıran oyuncu Berkay Ateş hikayeye veda etti.

Bu ayrılık, Sadakatsiz dizisi izleyicileri için oldukça şaşırtıcı oldu çünkü hiç kimse ‘Aras karakterinin hikayeden ayrılacağını düşünmüyordu. Nitekim Berkay Ateş de  daha geçen hafta bu iddiayı yalanlamıştı.

İkinci sezonda hikayesi iyice uzadığı ve sıkıcı hale geldiği gerekçesiyle eleştirilen Sadakatsiz’de ‘Aras’ karakterinin  diziden ayrılacağı iddiaları gerçek çıktı.

Sadakatsiz dizisinin yönetmeninden oyuncuları ve set çalışanlarına kadar tüm ekip ünlü oyuncuya sosyal medyadan veda etti. Dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt paylaşımında, ilk günden itibaren keyifle çalıştığını söyleyerek Berkay Ateş’ e veda etti.

Sadakatsiz'in yönetmeninden oyuncularına ve set çalışanlarına kadar tüm ekip Berkay Ateş'e veda etti! 11

Dizide ‘Ali’ karakterini oynayan Alp Akar ile ‘Derin’ karakterini canlandıran Melis Sezen de instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla oyuncuya veda ettiler. Alp Akar  paylaşımını, ‘Seni seviyorum abi’ notuyla yayınladı.

Sadakatsiz'in yönetmeninden oyuncularına ve set çalışanlarına kadar tüm ekip Berkay Ateş'e veda etti! 12

Dizinin sadık izleyicileri ilk bölümden bu yana ‘Aras’ karakterini sevmemiş, Cansu Dere’nin canlandırdığı ‘Asya’yı değiştirdiği için eleştirmişti.

İzleyiciler intikam peşinde koşan eski ‘Asya’yı özlemişti. Dün akşamki bölümde Asya’nın yeniden intikam ateşiyle yanmaya başlaması izleyiciyi heyecanlandırdı.

Sadakatsiz'in yönetmeninden oyuncularına ve set çalışanlarına kadar tüm ekip Berkay Ateş'e veda etti! 13

Sadakatsiz’in son bölümlerinde ‘Aras’la kanlı bıçaklı düşman karakteri canlandıran dizinin ‘Selçuk’u Tarık Emir Tekin, Berkay Ateş’e veda ettiği paylaşımına ‘Seninle oynamak büyük bir zevkti’ yazdı.

Sadakatsiz'in yönetmeninden oyuncularına ve set çalışanlarına kadar tüm ekip Berkay Ateş'e veda etti! 14

Sadakatsiz dizisinin yapımcı firması Medyapım da oyuncuya sosyal medya üzerinden teşekkür etti. Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan Sadakatsiz dizisinin, sezon sonunda final yapması bekleniyor.

Sadakatsiz'in yönetmeninden oyuncularına ve set çalışanlarına kadar tüm ekip Berkay Ateş'e veda etti! 15