Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisi Hande Ataizi’nin şanssızlığını kırdı!

Camdaki Kız dizisi Hande Ataizi’nin şanssızlığını kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Ataizi, oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile birlikte görüntülendi. Camdaki Kız isimli dizide Cana karakterini canlandıran oyuncu, son yıllarda iyi projelerde yer alma konusunda bir şanssızlık yaşıyordu.

Yer aldığı projelerin kısa süreli olması sıkıntısını yaşayan Hande Ataizi için Camdaki Kız isimli dizi büyük moral kaynağı oldu. Dizide Sedat’ın yasak aşkı Cana olarak izlediğimiz oyuncu, başarılı performansı ile dikkatleri çekiyor.

Dizinin çekimlerinin güzel gittiğini söyleyen oyuncu, “Güzel gidiyor. İyi bir şeyin içinde olunca insanın keyfi yerinde oluyor. Güzel keyifli bir şekilde gidiyoruz” açıklamasında bulundu.

Camdaki Kız dizisi Hande Ataizi'nin şanssızlığını kırdı! 7

Dizinin sonraki bölümlerinde neler olacağını da tüm izleyiciler gibi Hande Ataizi de merak ediyor. “Bakalım ne olacak belli değil. Durumumuz belli değil, değişik bir şey oldu” diyen oyuncu, senaryoyu kendisinin de merak ettiğini ifade etti.

Dinç Aydoğdu ile aşk yaşamakta olan Hande Ataizi ilişkisinden de çok memnun. Aydoğdu, sevgilisinin oyunculuğunu güzel bir şekilde gösterebileceği bir karakteri canlandırdığı için memnun olduğunu ifade etti.