Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran’ın daha ilk sezonunu izlemeden ikincisi için sete çıkıldı!

Şahmaran’ın daha ilk sezonunu izlemeden ikincisi için sete çıkıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’i başrollerde bir araya getiren Şahmaran dizisinin ilk sezonunun çekimleri tamamlanalı bir hayli zaman oldu. Ancak hala vizyona girmedi. İzleyici daha ilk sezonu izlemeyi beklerken ikinci için sete çıkıldı bile.

Netflix için çekilen Şahmaran dizisiyle ilgili çok az bilgi var. Ancak herkes, çok sevilen iki ismi bir araya getirdiği için bu diziyi çok merak ediyor ve heyecanla bekliyor. Şahmaran’ın ilk sezonunun çekimlerinin tamamlanmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Ancak hala vizyona girmedi.

İzleyici daha ilk sezonu izlemek için bekleyedursun, Şahmaran dizisi ekibi ikinci sezon için sete çıktı bile. Dizinin ikinci sezonu için çekimler başlarken ilk sezonun ne zaman yayınlanacağı hala büyük bir soru işareti. Bu konuda hala bir açıklama yok.

Şahmaran’ın daha ilk sezonunu izlemeden ikincisi için sete çıkıldı! 7

İzleyicinin bu konudaki eleştirisi de sosyal medyaya yansıyor. Merak edilen dizi için yayın tarihi bekleniyor. Netflix’ten ise hiç bir açıklama yok. Bu da dijital platformun eksikliği olarak gündeme getiriliyor.

Şahmaran dizisinden özellikle Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın başrolde olması nedeniyle beklenti çok büyük! İkisi de son derece başarılı oyunculuklar sergileyen isimler olarak Şahmaran dizisine merak arttırırken iddiayı da büyütüyorlar isimleriyle.

İlk sezonu Adana’da çekilen dizinin ikinci sezonunun da aynı şehirde çekileceği belirtiliyor. Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaristliğini Pınar Bulut’un üstlendiği Şahmaran dizisinin hikayesi hala açıklanmadı. Ancak gelen bilgilere göre mistik bir hikaye olacak.