Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı ile parlayan Gizem Güneş’e piyango gibi yeni dizi!

Kuzey Yıldızı ile parlayan Gizem Güneş’e piyango gibi yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı dizisinin ardından nihayet hayranları ile yeni bir projede buluşacak. 2009 yılında Binbir Gece dizisinde canlandırdığı Buket karakteri ile dikkatleri çeken genç oyuncu, atv’nin çok merak edilen yeni dizisi için anlaşma yaptı.

Kanatsız Kuşlar dizisinde Cemre olarak dikkat çeken oyuncu, 4N1K Yeni Başlangıçlar isimli dizide ise Bade olarak izleyicilerle buluştu. Ancak Gizem Güneş’in en akılda kalan rolü Kuzey Yıldızı dizisindeki Feride oldu…

Feride karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazanan oyuncu, 2022 yılında atv ekranında yayınlanacak olan Okul Yolunda isimli diziye katıldı… Dizinin başrol kadın oyuncusu olarak da öne çıkan Gizem Güneş, yeni rolüyle birlikte hayranlarını çok memnun etti.

Çekimlerine yakın zaman içinde başlanması beklenen dizi için daha önce; Yunus Emre Yıldırımer, Fatih Al, Nihan Büyükağaç ile anlaşmalar yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Elif öğretmen olarak izleyeceğimiz oyuncu, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Ozan Güçlü gibi isimlerle aynı sette yer alacak.