Ana sayfa Dizi Fragmanları Şahsiyet dizisinde sona doğru adım adım!

Şahsiyet dizisinde sona doğru adım adım!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeniden izleyicilerle buluşturduğu Şahsiyet isimli dijital dizinin ilk 7 bölümü yayınlandı. Haluk Bilginer ile Cansu Dere ikilisini başrolde buluşturan dizinin 8. yeni bölümünü 17 Ağustos Salı akşamı izleyebilirsiniz. Yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. 12 bölümlük projede sona doğru adım adım yaklaşılıyor.

Show TV’de izleyici ile buluşan, Ay Yapım imzalı fırtınalar estiren dizi Şahsiyet’in sekizinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Agâh’ın sıradaki hedefinin merak konusu olduğu tanıtımda yaşanan patlama dikkat çekiyor. Agâh, kedi kostümü giyerek yeniden harekete geçerken çaldığı kapının arkasından kızının çıkması şoke ediyor.

Şahsiyet’in bu gece ekrana gelen yedinci bölümünde Nevra, Ufuk’un ve iki kardeşinin de öldürülmesiyle çıkmaza girdi. Öldürülen Ufuk’un yıllar önce gittiği doktorla görüşen Nevra, Ufuk hakkında bilgi almaya çalıştı. Nevra, doktorun kendini tehdit eden adamdan bahsetmesiyle öldürülen kişilerin fotoğraflarını doktora gösterdi. Nevra, cinayetleri işleyen kişinin peşinde ipucu yakalamaya çalışırken Agâh, yeni cinayetler işlemeye devam etti.

Nükhet ile birlikte akşam yemeğine gittikleri mekanda bir grup adam tarafından basılmalarıyla büyük bir şaşkınlık yaşayan Agâh, sinirlerine hakim olamadı ve kedi kostümünü giyerek hepsini öldürdü. Agâh’ın cinayetleri bu bölümde de izleyenleri şoke etti.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet’in başrollerini Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaşıyor.

Şahsiyet, yeni bölümüyle 17 Ağustos Salı saat 23.15’te Show TV’de!