Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Barut, Sol Yanım’dan sonra bomba gibi bir dizi için anlaştı!

Deniz Barut, Sol Yanım’dan sonra bomba gibi bir dizi için anlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2002 yılından bu yana ekranlarda yer almakta olan Deniz Barut, 1983 doğumludur. İzmir Ege Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan oyuncu, hem fiziksel özellikleri hem de yetenekleri ile dikkat çeken isimlerden birisi…

Deniz Barut, bugüne kadar farklı yapımlarda yan rollerde yer aldı. Lale Devri, Kara Para Aşk gibi iki önemli yapım ile ismini parlatan Deniz Barut, ayrıca Avlu dizisinde de Melis karakterini başarıyla canlandırdı.

Bir süre televizyon dizilerine ara veren Deniz Barut, en son 2021 yılında Sol Yanım isimli Star TV dizisiyle yeniden ekrana dönüş yapmıştı. Genç oyuncu, yeni sezonda yine televizyon dizisinde rol alacak. Oyuncunun atv için hazırlıkları devam eden Destan isimli dizi için anlaştığı ortaya çıktı.

Selim Bayraktar, Buse Meral, Elif Doğan isimlerinden sonra Deniz Barut da hikayeye katılan bir diğer oyuncu oldu… Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin başrolünde yer aldığı Destan dizisinin çekimlerine ise Ağustos ayının sonlarında başlanması bekleniyor.