Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan ile Yasak Elma reytinglerde çok iyi, Üç Kuruş çıkış yaptı!

Alparslan ile Yasak Elma reytinglerde çok iyi, Üç Kuruş çıkış yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting yarışında Alparslan dizisinin ikinci bölümde de birincilik başarısı devam etti. Tüm kategorilerde TRT1’in yeni dizisi birincilikleri elde ederek milyonları ekran başına topladı.

Geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin bir devamı olan proje, büyük değişimler yaşadı ve iki oyuncu dışında da tüm kadrosu yenilendi. Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin izleyicilerden güçlü bir karşılık bulması sevindirici bir gelişme oldu.

Fox TV’nin bu sezon en iyi dizisi olarak gözüken Yasak Elma, beşinci sezonda iyi sonuçlar almayı sürdürüyor. Alparslan’ın başlaması ile birinciliği rakibine kaptıran Yasak Elma, buna rağmen iyi sonuçlar almayı sürdürüyor.

Alparslan ile Yasak Elma reytinglerde çok iyi, Üç Kuruş çıkış yaptı! 8

Yasak Elma tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde günü ikinci olarak tamamladı. AB’de ise dizinin üçüncülüğe gerilediğini görüyoruz.

Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş isimli dizi ise geçen haftaya göre bir miktar yükseliş sergileyerek yukarı yönlü bir düzeltme gerçekleştirdi. Dizinin AB’de ikincilik elde ederek Yasak Elma’nın önüne geçmesi iyi bir sinyal olarak görülüyor.

Alparslan ile Yasak Elma reytinglerde çok iyi, Üç Kuruş çıkış yaptı! 9

Tüm kişiler kategorisinde dördüncü olan Üç Kuruş, ABC1’de ise günü üçüncü olarak tamamladı. Show TV dizisinin birincilik beklentisi sürse de Alparslan ve Yasak Elma’nın önüne geçmesi o kadar da kolay olmayacaktır