Ana sayfa Dizi Haberleri Salı akşamı reytingleri ne olacak? Yarışa şimdi de Üç Kız Kardeş giriyor!

Salı akşamı reytingleri ne olacak? Yarışa şimdi de Üç Kız Kardeş giriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TV ekranları iyice hareketlendi. Destan dizisinin birkaç ay önce başlamasıyla reytinglerin ilk sırasına bu dizi yerleşmişti. Ancak Destan’ın rakipleri artıyor. Geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Baba’dan sonra bu hafta da Üç Kız Kardeş başlıyor.

Salı akşamlarının hakimi Destan’ın tahtı tehlikede. Başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı ATV dizisi birkaç ay önce başladığında büyük olay yaratmış, reytingleri alt üst etmişti. Dizi o günden bu yana reytinglerde zirveden inmiyor.

Ancak geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Show TV dizisi Destan için büyük bir tehdit olarak ortaya çıktı. Başrolünde Haluk Bilginer gibi çok güçlü bir isim bulunan ve oldukça etkileyici bir hikayeyle gelen Baba dizisi reytinglerde zirvede değil ancak bir hayli iyi başladı.

Baba dizisi, tüm kişiler kategorisinde 6. sırada yer aldı. Ortalamanın üstünde reytingi ile dikkat çeken yapım, AB ve ABC+1 kategorilerinde ise 4. sırada yer aldı. İlk bölümüyle bu reytingler, başarılı bir sonucu işaret ediyor. Baba dizisinin önümüzdeki haftalarda reytingini yükselteceği, zirveye oynadığı düşünülüyor.

Ancak bu hafta yarışa yeni bir yapım daha giriyor. İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. İclal Aydın ve Reha Özcan’ın yanı sıra Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada gibi genç oyuncuların yer aldığı dizinin de reyting savaşına hızlı gireceği tahmin ediliyor.

Salı akşamları yarışta Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey ve TRT1’in Masumlar Apartmanı dizileri bulunuyor. Evlilik Hakkında Her Şey, yarışın zorlaşmasıyla hikayede ve oyuncu kadrosunda değişime gitti. Bir zamanların reyting fatihi Masumlar Apartmanı ise ikinci sezondaki düşüşünü sürdürüyor.