Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Colbay, Yalnız Kurt dizisindeki partneri Hasan Denizyaran’ı öve öve bitiremiyor!

Damla Colbay, Yalnız Kurt dizisindeki partneri Hasan Denizyaran’ı öve öve bitiremiyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin Osman Sınav imzalı yeni dizisi Yalnız Kurt, ilk bölümleriyle ekranlara fırtına gibi bir giriş yaptı. Hasan Denizyaran ile birlikte başrolde oynayan genç oyuncu Damla Colbay, Cuma akşamları yayınlanan dizide gizemli bir karakteri canlandırıyor.

Geçen sezon Hekimoğlu dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran Damla Colbay, Yalnız Kurt’ta da rolünün hakkını vereceğini ilk bölümden sergiledi. Genç oyuncu, ATV’nin iç yapımı olan Dizi TV programına verdiği röportajda partneri Hasan Denizyaran ile olan uyumu hakkında detaylar verirken rol arkadaşını yere göğe sığdıramadı.

Damla Colbay, Yalnız Kurt dizisindeki partneri Hasan Denizyaran’ı öve öve bitiremiyor! 7

“Hasan dünya tatlısı ve dünya iyisi birisi. Gerçekten onu burada tanıdım ama son dönemde tanıdığım en iyi insanlardan. Bu dönemde artık iyi insanla karşılaşmak bir lüks olduğu için o anlamda da çok şanslıyım. Sahnelerde de birbirimize yardımcı oluyoruz ve bence aramızdaki kimya da güzel yansıyor ekranlara diye düşünüyorum. Umarım seyirciye de bizim aramızdaki bu güzel duygu geçişini hissettirebiliriz.”

2,5 yıla yakın bir ön hazırlık sonrasında ekrana gelen Yalnız Kurt’un oyuncuları arasındaki uyum ve ekibin sinerjisi ekrana da yansıyor. Sare karakterini canlandıran Damla Colbay ile Altay’a hayat veren Hasan Denizyaran izleyicinin yakıştırdığı rol arkadaşları oldular. İzleyicinin bu yakıştırması önümüzdeki günlerde Sare ile Altay arasında doğacak bir aşk ile gerçekleşecek gibi görünüyor.