Ana sayfa Sosyal Medya Salih Bademci, eşine söylediği etkileyici sözlerle bir kez daha kalpleri kazandı!

Salih Bademci, eşine söylediği etkileyici sözlerle bir kez daha kalpleri kazandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kulüp ve Yalancı dizilerinde canlandırdığı karakterlerle oyunculuktaki yeteneğini kanıtlayan Salih Bademci, GQ dergisi tarafından verilen Yılın Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Bademci, ödül töreninde yaptığı konuşmada eşine söylediği sözlerle özellikle kadın hayranlarının kalbini kazandı.

Salih Bademci bu yılın en çok dikkat çeken oyuncusu oldu. Yetenekli oyuncu bu yıl içerisinde üç dizide rol aldı. Blu TV için çekilen İlk ve Son dizisinde başrolü Özge Özpirinçci’yle paylaştı. Romantik türdeki dizide Salih Bademci Barış isimli karakteri canlandırdı.

Yetenekli oyuncu ardından Show TV’de yayınlanan Yalancı dizisinde rol aldı. Başrolünü Burçin Terzioğlu ile paylaştığı dizide Bademci, psikopat bir doktor olan Mehmet Emir’i canlandırırken gösterdiği performansla büyük övgü aldı. Dizi reytinglerde tutmadı ancak Salih Bademci’nin yeteneğini ortaya koyması için çok büyük bir fırsat oldu.

Salih Bademci, eşine söylediği etkileyici sözlerle bir kez daha kalpleri kazandı! 7

Salih Bademci bu yıl bir de Kulüp dizisiyle ekrana geldi. Netflix’te yayınlanan ve izleyicileri 50’li yılların Pera’sına götüren dizide Bademci Selim Songür isimli bir şarkıcıyı canlandırdı. Pera’nın gece hayatında devrim yaratan Selim Songür karakteri hayallerinin peşinde koşan, sınır tanımayan bir şarkıcıydı. Bademci, Selim Songür karakteriyle dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

Tüm bu başarının ardından Salih Bademci GQ dergisinin verdiği Yılın Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Ödülünü alan Bademci gözyaşlarını tutamazken eşi Özgün İmer’le ilgili söylediği sözlerle de herkesin kalbini kazandı. Bademci konuşmasında şunları söyledi:

“Sınıf arkadaşım, hayat arkadaşım ama en önemlisi arkadaşım. Gerçekten dostum. Gerçekten sevdiğim, aşık olduğum insan. Mesleğine hayranlık duyduğum insan eşim İmer Özgün’e çok teşekkkür ederim. Sonsuz sevgine, bana olan sabrına, asaletine, en önemlisi aramızda bu samimiyeti yaratmana çok teşekkür ederim. Bir gün işimizle ilgili gerçekten kötü bir şey yaparsak birbirimize söyleriz değil mi utanmadan? Birbirimizi kıracağımızı düşünmeden… Bu ilişkiyi bu kadar özel kıldığın için sana çok teşekkür ederim. Bana verdiğin o minik kız çocuğu için de çok teşekkür ederim.”