Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci, Yalancı dizisine veda şekliyle vefasını da ortaya koydu!

Salih Bademci, Yalancı dizisine veda şekliyle vefasını da ortaya koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin iddialı başlayan işlerinden biriydi Yalancı dizisi. Hikayesi hayli ilginçti ama son dönemlerde gittikçe artan toplumun kanayan yarası ‘kadına şiddet’ konusunu da içine alan özel işlerden birisiydi. Ancak ne yazık ki beklenen ilgiyi bulamadı.

Salih Bademci gibi rol aldığı her projede oyunculuğu ile üste çıkan bir isimle birlikte, ekranların sevilen başarılı oyuncularından Burçin Terzioğlu’nu bir araya getiren proje, hafta içinde son bölümüyle ekranlara geldi.

10. bölümde final yapan Yalancı dizisini izleyenler, Show TV’nin verdiği karar nedeniyle sosyal medyadan pek çok eleştiri mesajı yayınladılar. Reytingleri düşük olsa da izleyenler tarafından büyük beğeni toplamıştı Yalancı dizisi.

Üstelik başroldeki oyuncuların müthiş performansları da herkesin aklında kalacak karakterler ortaya koydu ve büyük takdir gördü.

Terzioğlu ve Bademci, böylesi güçlü bir hikayenin iki iyi partnerleri olarak anılıyorlar. Başarılı oyunculuklarıyla uzun sürmese de bu kısa yolculukta ilk kez bir araya gelmenin heyecanını da sosyal medya sayfalarından paylaştılar.

Salih Bademci, Yalancı dizisine veda şekliyle vefasını da ortaya koydu! 12

Dizinin finalinin çekildiği ormanlık arazideki fotoğraflarıyla hem diziye veda ettiler hem de ilk kez birlikte bir projede yer almanın keyfini yaşadıklarını dile getirdiler.

Salih Bademci, Yalancı dizisine veda şekliyle vefasını da ortaya koydu! 13

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini son dönemde başarılı işlere imza atan Hülya Gezer yapıyordu.  Senaryosunu Volkan Sümbül ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Yalancı dizisinin hikayesi çok sağlamdı ama reyting konusunda ne yazık ki bekleneni sağlayamadı!

Dizide çok farklı bir karaktere hayat veren ve tacizci doktor ‘Mehmet Emir’ olarak ekranda yer alan Salih Bademci, son dönemin çok konuşulan isimlerinden. Aynı anda Netflix’teki Kulüp dizisiyle de çok fazla gündeme gelmişti.

Oyuncu, Yalancı dizisiyle de oyunculuğunu bir kez daha ortaya koyarak yine hayran bıraktı. Giderken de instagram hesabından diziye ve emek veren herkese böyle teşekkür ederek vefasını da ortaya koydu…

Salih Bademci, Yalancı dizisine veda şekliyle vefasını da ortaya koydu! 14

Salih Bademci, Yalancı dizisine veda şekliyle vefasını da ortaya koydu! 15

Salih Bademci, Yalancı dizisine veda şekliyle vefasını da ortaya koydu! 16

Salih Bademci, Yalancı dizisine veda şekliyle vefasını da ortaya koydu! 17