Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu, Adana kebap yaptı, havuzbaşı mangal sefasını Neslihan Atagül böyle görüntüledi…

Kadir Doğulu, Adana kebap yaptı, havuzbaşı mangal sefasını Neslihan Atagül böyle görüntüledi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fatih Harbiye isimli dizide tanıştıktan sonra birlikte olmaya başlayan ve 2017 yılında evlenen Kadir ve Neslihan Atagül Doğulu çifti, mutlulukları ile göz dolduruyor. İki oyuncu, meslek hayatlarında başarılı işlere imza atarken, evliliklerinde de mutlu beraberliklerini sürdürmekteler.

Neslihan Atagül’ün geçtiğimiz yıl yaşadığı rahatsızlıkta kendisine en büyük desteği eşi Kadir Doğulu verdi. Sefirin Kızı dizisinde oynarken geçirgen bağırsak sendromu yaşamış ve diziyi ani bir kararla bırakmak durumunda kalmıştı.

Atagül’ün dizinin çekildiği Muğla’dan İstanbul’a dönerek sıkı bir diyete girmesi ve tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde hayatına devam ettiği instagram paylaşımlarından da görülmekte.

Kadir Doğulu ise yaz aylarında yayınlanan Kanal D’nin Aşkın Tarifi isimli dizide rol almıştı. Ancak dizi beklenen ilgiyi göremeyince 13. bölümde final yapmıştı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, sosyal medyada zaman zaman birlikte paylaşımlar yapıyor. Son olarak ise Neslihan Atagül’ün yaptığı bir paylaşım büyük dikkat çekti.

Çiftin havuz başındaki kebap partisi görenleri gülümsetti. Kadir Doğulu’nun mangalı yakıp iki kişilik Adana kebap yaptığı görülüyor.

Neslihan Atagül, eşinin mangal yaparken fotoğrafını instagram’dan yayınladı. Canları kebap çeken çiftin evlerinin havuz başında yaptıkları keyif fotoğrafa yansıdı. Fotoğrafı paylaşan Atagül, ‘Yavrum benim’ notunu düşerek eşini de etiketlemiş…

İşte o paylaşım…

Kadir Doğulu, Adana kebap yaptı, havuzbaşı mangal sefasını Neslihan Atagül böyle görüntüledi... 7