Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in unutamadığı bir dizisi var ki en sevdiği dostları o diziden!

Demet Özdemir’in unutamadığı bir dizisi var ki en sevdiği dostları o diziden!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç Oyuncu Demet Özdemir’in hayatındaki en büyük dönüm noktalarından birisi Erkenci Kuş dizisinde oynaması oldu. 21 yaşında dizilerde oynamaya başlayan Özdemir, 16 yaşında dansla başladığı meslek hayatını, Şahika Tekand’ın ‘Oyunculuk Atölyesi’nde aldığı eğitimlerle bambaşka bir yöne çevirdi.

Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No.: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinde rol alan Demet Özdemir, şimdilerin popüler genç oyuncuları arasında.

1992 Kocaeli doğumlu olan Özdemir’in şüphesiz Erkenci Kuş ile birlikte hem Türkiye’de hem de dünyanın pek çok ülkesinde çok büyük bir hayran kitlesi oldu. Can Yaman ile başrolünde oynadıkları dizi ile birlikte önü daha da açıldı.

Çilek Kokusu dizisiyle de dikkatleri çekmişti. Ancak Erkenci Kuş’ta bambaşka bir ivme kazandı mesleki yolculuğu. Sonrasında Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara geldi oyuncu.

Demet Özdemir'in unutamadığı bir dizisi var ki en sevdiği dostları o diziden! 9

Bu arada Fox TV’de ekrana gelen ve 2016 Haziran ayında başlayan romantik komedi dizisi No:309’da Furkan Palalı ile başrolde yer almıştı Özdemir. Oyuncunun dizisi 2017 yılının Ekim ayında da final yapmıştı.

İzleyenler bu dizide de Demet Özdemir’i çok beğenmişti. Ancak Erkenci Kuş’taki kadar büyük bir hayran kitlesi edinememişti. Fakat No:309 dizisi, onun hem usta oyuncularla buluştuğu hem de çok değer verdiği dostlar edindiği bir projesi oldu.

Demet Özdemir'in unutamadığı bir dizisi var ki en sevdiği dostları o diziden! 10

Öyle ki o dizide rol aldığı isimlerle zaman zaman bir araya geliyor ve dostluklarının hala devam ettiğini de gösteriyor oyuncu. Vefalı bir kişiliğe sahip olduğu yaptığı paylaşımlardan da anlaşılan Demet Özdemir, No:309’da annesini oynayan ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk’u ayrı bir seviyor.

Yine aynı dizide birlikte rol aldıkları Sevinç Erbulak ve Fatma Topbaş ile de çok yakınlar. Zaman zaman aynı diziden başka isimlerle de bir araya gelen Demet Özdemir, sonradan gelen büyük şöhretine karşılık ne o diziyi ne de orada yaşadıklarını, dostlarını unutmuyor!

Geçtiğimiz günlerde Fatma Topbaş ile setteki bir fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, sevgi ve dostluklarını yansıtan o anları ortaya koymuş oldu. Topbaş’ın doğum günü vesilesiyle yayınladığı fotoğrafa “Bana ne çok şey öğrettin, sabrın, iyi niyetin için sana binlerce teşekkür ederim. İyi ki doğdun hep ol, bal böceğim, canım” notunu düştü…

Demet Özdemir'in unutamadığı bir dizisi var ki en sevdiği dostları o diziden! 11