Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisinin 29. yeni bölümünde Lale ve Can’ın tuzağı Karsu’nun kabusu olacak!

Sandık Kokusu dizisinin 29. yeni bölümünde Lale ve Can’ın tuzağı Karsu’nun kabusu olacak!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu’nun 29. Bölümünde yaşanacaklar ile ilgili detaylar şöyle: Karsu’nun kovulmasıyla birlikte şirkette işler aksamaya başlar. Karsu, işe tamamen veda etmeden önce Bora’nın abisinin anma töreninin hazırlıklarını Bora’dan habersiz tamamlar. Karsu’nun bu vefası Bora’nın hoşuna gider ve tekrar işe almak için kendince bir yol bulur.

Hedefe emin adımlarla ilerleyen Ayça, Bora’nın yemek yiyeceği restorana rezervasyon yaptırır. Bir şekilde Bora’nın radarına girmeyi başarır. Gülnaz’ın İstanbul’da kalmasını Filiz kadar Nazlı da istemiyordur. Gülnaz varken hayalindeki hayatı yaşamayacağını anlayan Nazlı, Filiz’e dert yanar.

Filiz’in aklına bir fikir gelir. Can, Karsu’ya boşanmak istediğini söyler. Karsu, boşanmamak için Can’ın yeni sevgilisini ikna etmek ister. Ancak karşısında Lale’yi görünce oyuna getirildiğini anlar.

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi “Sandık Kokusu”nun kadrosunda Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert) ve Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler buluşuyor.

Sandık Kokusu” yeni bölümüyle 2 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!