Ana sayfa Sosyal Medya Sanki dizi seti değil de moda defilesi! Ayça Ayşin Turan kuğu gibi, Tolga Sarıtaş yakıyor!

Sanki dizi seti değil de moda defilesi! Ayça Ayşin Turan kuğu gibi, Tolga Sarıtaş yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında 10 bölümü yayınlanan Arıza dizisi büyük başarılar kazandı. Hem Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan çifti çok beğenildi hem de hikaye tuttu. Başrol oyuncularının enerjileri ve birbirlerine uyumları, dizinin en önemli artılarından birisi oldu.

Hikayesi ile de göz kamaştıran, aksiyonun eksik olmadığı Arıza dizisinin iyi gelen reytingleri de başarının kanıtı oldu… Dizinin 11. bölümü 22 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da Show TV’de yayınlanacak. Öyle bir sahne var ki, dizinin ünlü isimlerini şıklık yarışı içinde göreceksiniz.

Sanki dizi seti değil de moda defilesi! Ayça Ayşin Turan kuğu gibi, Tolga Sarıtaş yakıyor! 10

Özellikle de Ali Rıza ve Halide’yi herkes konuşacak… Konsorsiyumum özel davetinde herkes gözde çifti konuşacak… Ali Rıza, takım elbisesi ve Halide de beyazlar içindeki haliyle etrafı ışıldatacak…

Sanki dizi seti değil de moda defilesi! Ayça Ayşin Turan kuğu gibi, Tolga Sarıtaş yakıyor! 11

Dizinin yeni bölümünden oyuncuların moda defilesindeymiş havasındaki şık halleri yayınlandı.

Show TV’nin beğeni ile izlenen dizisi, yapımına O3 Medya’nın imza attığı başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza’nın, 22 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünden nefes kesen kareler basınla paylaşıldı.

Sanki dizi seti değil de moda defilesi! Ayça Ayşin Turan kuğu gibi, Tolga Sarıtaş yakıyor! 12

Özel tasarım kostümleri ile göz dolduran oyuncular, büyük beğeni toplarken ekrana gelecek yeni bölümde yaşanacaklar ise şimdiden merak konusu!

Ali Rıza’nın yeraltı dünyasına tanıtıldığı gecede tüm gözler genç adam ve Halide’nin üzerine çekilirken Burak’ın onlara büyük bir sürprizi vardır.

Sanki dizi seti değil de moda defilesi! Ayça Ayşin Turan kuğu gibi, Tolga Sarıtaş yakıyor! 13

Sürükleyici hikayesi, güçlü oyuncuları ile Arıza Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!