Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi için her şey harika giderken, Arka Sokaklar büyüyü bozdu!

Kırmızı Oda dizisi için her şey harika giderken, Arka Sokaklar büyüyü bozdu!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen on ikinci bölümüyle AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci olarak cuma akşamının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü.

Cuma akşamı dizi rekabetinde Kırmızı Oda’nın büyüsünü bozan yapım ise Kanal D’nin 15 sezondur ekranda yer alan dizisi Arka Sokaklar oldu. Daha önce 3 kategoride de birincilikler elde edebilen Kırmızı Oda, son haftalarda tüm kişiler kategorisinde birinciliği rakibine kaptırmakta. Dün akşam da 8’e yaklaşan reyting oranları ile Arka Sokaklar, kıl payı denilebilecek bir farkla tüm kişilerde birinci olarak Kırmızı Oda’yı ikinciliğe etti. Aslında bu Arka Sokaklar gibi 15. yıldaki bir dizinin ne kadar önemli bir ders verdiğinin de kanıtı oldu. İyi ve güçlü bir hikayeniz varsa 15. yılınızda bile birinci olabilirsiniz.

tv8’in iddialı dizisi Kırmızı Oda için hikayeden Meliha karakterinin çıkmasından sonra yükseliş değil, reyting düşüşü konuşulur oldu… Ancak yine de dizinin çok başarılı işler çıkardığını ve çok iyi sonuçlar aldığını hemen belirtelim. AB grubunda 10’a yaklaşan reytingler, ABC1’de de 9’a dayandı. Yani Kırmızı Oda sezonun en başarılı yapımlarından birisi olduğunu bu sonuçlarla da kanıtlıyor.

Kırmızı Oda dizisi için her şey harika giderken, Arka Sokaklar büyüyü bozdu! 7

‘Kırmızı Oda’nın on ikinci bölümünde, yaşayamadığı çocukluğunu bir kenara bırakmak zorunda kalıp Rıza’nın (Serhat Nalbantoğlu) eziyetlerine rağmen köşkte dimdik ayakta duran Selvi’ye (Sema Keçik) Doktor Hanım tüm hassasiyetiyle destek oldu.

Annesi bildiği Neriman (Füsun Demirel) için tüm gençliğini feda etmiş Hediye (Sezin Akbaşoğulları) ise Hikmet halasının (Semra Dinçer) gerçek annesi olduğunu öğrenip öfkeden deliye döndüğünde Doktor Piraye onu yatıştırdı.

Doktor Hanım, Alya’nın (Melisa Sözen) evine giderek tedavisinde gözle görülür sonuçlar elde etmeyi başardığını gördü ve Alya adeta yeniden doğdu.

Doktor Deniz ise Doktor Ayşe’nin kendisine olan ilgisini yavaş yavaş fark etmeye başladı.

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 27 Kasım Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.