Ana sayfa Dizi Haberleri Sanki ilk dizisi gibi! Yeni dizisi Al Sancak’ın heyecanı Gülsim Ali İlhan’ın her haline yansıdı!

Sanki ilk dizisi gibi! Yeni dizisi Al Sancak’ın heyecanı Gülsim Ali İlhan’ın her haline yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 19 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Al Sancak isimli asker dizisi, çok başarılı bir prodüksiyon olarak ifade ediliyor. Dizinin yayınlanan fragmanlarına çok büyük bir ilgi oluştu.

Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizi, Türk askerinin kahramanlıklarını ortaya koyan bir proje olduğu için milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır.

Gülsim Ali İlhan, 2 sezon boyunca Gönül Dağı dizisi ile büyük başarı kazandı. Şimdi de oyuncu yine TRT1 ekranında bu sefer Al Sancak isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Sanki ilk dizisi gibi! Yeni dizisi Al Sancak'ın heyecanı Gülsim Ali İlhan'ın her haline yansıdı! 7

Katıldığı etkinlikte yeni dizisi hakkında açıklama yapan oyuncu, “Çok mutluyum. Yeni fragmanımızı çok büyük bir heyecanla bekledim. İlk defa bir dizide oynuyormuşum, oyuncu arkadaşlarımı televizyonda ilk defa izleyecekmişim gibi hissettim. Çok etkileyiciydi, çok güzeldi. Seyircilerden de inanılmaz güzel tepkiler aldım” diye konuştu.

İzleyicilerin karşısına güzelliği ve güçlü yönleriyle dikkat çekecek bir karakter ile çıkacak olan Gülsim Ali İlhan, sürprizin kaçmaması için detay vermek istemedi.

“Karakterin bendeki yeri çok önemli” diyerek Al Sancak dizisinde izleyicileri çok şaşırtacak bir şekilde ekrana dönüş yapacak olan ünlü oyuncu, 19 Ocak perşembe günü hayranlarını ekrana davat etti.