Ana sayfa Dizi Haberleri Sanki Teşkilat dizisi değil de Fazilet Hanım ve Kızları izliyoruz!

Sanki Teşkilat dizisi değil de Fazilet Hanım ve Kızları izliyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 ekranlarında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Teşkilat dizisi, bu sezonun en iyi başlangıç yapan dizisi oldu… Çok iyi reytingler alarak ekran ömrüne başlayan Teşkilat, sonrasında da ilginin artması ile reytinglerde de çok güzel sonuçlar elde etmeyi sürdürdü.

İlk 7 bölümü büyük başarılar kazanan Teşkilat, Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olmasının da faydasını gördü. İzleyicilerin her sahnesinde gerçek hayattan bir iz bulmaya çalışması, verilen alt mesajlara olan ilgi Teşkilat için en önemli çekim noktalarından birisi.

Dizinin 8. bölümü de yine heyecan dolu olacak. 25 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden ilk ön izleme görüntüleri yayınlandı. Fragmanda Serdar ile Zehra’nın aşk dolu konuşmaları var. Tabii ki dizi hayranları bunun bir prova olduğunu düşünüyor. Yani Serdar, sanki karşısında Ceren varmış ve ona çok aşıkmış gibi yapıyor.

İzleyicilerin yorumu bu şekilde. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın bu anları, birçok dizi hayranına Fazilet Hanım ve Kızları dizisini hatırlattı. Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören, hala yurt dışında farklı ülkelerde gösterilen Fazilet Hanım ve Kızlarında Hazan ile Yağız karakterlerinin aşkı herkesi derinden etkilemişti.

İki ünlü oyuncunun yıllar önce canlandırdıkları aşk sahnelerini hatırlayan Teşkilat dizisi izleyicileri, “Fazilet Hanım ve Kızları 3. sezon fragmanı gibi hissettirdi” diye yorum yazdı.

İşte Teşkilat dizisinin 25 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 8. bölüm fragmanı: