Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde birincilikleri paylaştı!

Masumlar Apartmanı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde birincilikleri paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında salı akşamları Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanıyor. 6. sezonundaki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise atv’de ekranlara geliyor. İki dizinin reytinglerdeki müthiş yarışı dün akşam da devam etti. EDHO, tüm kişiler kategorisinde yine birinciliği rakibine bırakmadı. atv dizisi diğer iki kategoride ise ikinci sırayı elde etti.

Masumlar Apartmanı ise hem AB hem de ABC1 gruplarında gayet iyi sonuçlar aldı, yükselişini de iki birincilikle taçlandırdı. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin iyi bir yükseliş yaşaması Naci karakterinin geri dönüşüne de bağlanıyor. Tansel Öngel bir süre ayrı kaldığı hikayeye Naci olarak tekrar dönüş yaptı ve bunun olumlu yansıması da reytinglerde görülüyor.

Baraj dizisi Fox TV ekranında finale doğru adım adım ilerliyor. 36. bölümü yayınlanan Baraj’ın finale doğru son 3 bölümü kaldı… 39. bölümü ile birlikte veda edecek olan Baraj, yine heyecanlı bir bölümle ekrandaydı. Tüm kişiler kategorisinde 7.sırada yer alan dizi, AB’de 12. olurken, ABC1’de ise 8. sırada yerini aldı.

Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizsi ise finale 4 bölüm kala, iyi bir yükseliş yaşadı ve hem AB hem de ABC1 kategorilerinde ortalama reytingler aldı. Diziye izleyici ilgisinin finale doğru artması da dikkat çekti. Hekimoğlu, totalde günü 15. bitirirken, AB’de 8. oldu ve ABC1’de ise 12.’lik elde etti.

Sefirin Kızı dizisi ise ilk salı performansında düşük reytingler elde etti. Tüm kategorilerde düşük oranlar şaşırtıcı değildi. Zaten pazartesi akşamları da ciddi bir izleyici kaybı yaşayan dizideki düşüş dramatik oldu. Tüm kişilerde 21. sırada yer alan Sefirin Kızı, AB’de günü 27. olarak tamamladı ve ABC1’de ise 22. oldu.

İşte 20 Nisan Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Masumlar Apartmanı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytinglerde birincilikleri paylaştı! 7