Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde son karar verildi, izleyici üzülecek!

Sadakatsiz dizisinde son karar verildi, izleyici üzülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde yaşanan sıkıntılar üzüyor… Bu sezonun en başarılı yapımlarından olan dizi, 22 Nisan Çarşamba akşamı ekranda olamayacak. Bunun nedeni ise koronavirüs sorunları…

Sadakatsiz dizisinde geçtiğimiz hafta ciddi bir koronavirüs sorunu yaşandı. İlk olarak Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen’in hastaneye kaldırılması ve yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı. Sonrasında ise setten korona haberleri üst üste geldi.

Hem Derin karakterini canlandıran Melis Sezen hem de Ali olarak izlediğimiz Alp Akar peş peşe koronaya yakalandı. Sette tüm ekibe yapılan testlerde ise başka bir sorun çıkmadığı ifade ediliyor.

Ayrıca dizinin setinde çalışmalara da ara verildi ve bu nedenle de yeni bölüm yayınlanmayacak. Medyapım tarafından dizi hayranlarına üzücü haber verildi.

Dizinin bu hafta yeni bölümü yok ama 28 Nisan Çarşamba akşamı yeni bölüm yayınlanacak. Bu da duyuruda yer aldı…

Peki Medyapım’dan gelen açıklamada hangi detaylar vardı:

“Daha önce paylaşmış olduğumuz sağlık problemleri sebebiyle bu hafta ne yazık ki SADAKATSİZ yayında olamayacak. İzleyicilerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz.

Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in ise hastanede tedavisi devam etmektedir. 28 Nisan Çarşamba günü yeni bölümümüzde görüşmek üzere…”

Sadakatsiz dizisinde son karar verildi, izleyici üzülecek! 7