Ana sayfa Sosyal Medya Sanki Yaz gelmiş! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan, Kıbrıs’tan adeta nispet yaptı!

Sanki Yaz gelmiş! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan, Kıbrıs’tan adeta nispet yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan, malum Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeler. Başrollerini paylaştıkları yeni dizi ile konuşuluyorlar. TRT1 ekranlarının yeni dönem dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ın çekimleri hummalı bir şekilde sürüyor.

Yılbaşından hemen sonra tüm oyuncular ve ekip Kıbrıs adasına giderek hazırlıklara ve sonrasında çekimlere başlamıştı. Dizide 1963 yılından başlayarak 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen zaman içinde yaşananlar aktarılacak.

Şimdiden merak konusu olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için titiz bir çalışma sürüyor. Dizide ayrıca Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu da rol almakta.

Serkan Çayoğlu, dizinin setinden zaman zaman fotoğraflar paylaşmakta. Aynı zamanda tatil günlerinde de adanın sahilinde gezdiği saatlerde fotoğraflar çekip sevenleri ile sosyal medyadan paylaşıyor.

Bu kez bir başka paylaşım yaptı ve fotoğrafta Pelin Karahan da yer alıyordu. Set öncesi birlikte kahve içtikleri görülen oyuncuların fotoğrafından havanın hayli güzel olduğu da görülüyor.

Güneşli ve sıcak bir gün yaşıyorlar. Türkiye’deki soğuk havaya bakınca, ne kadar şanslı oldukları da görülüyor! Zira hiç beklenmedik bir şekilde Mart ayında Ankara ve İstanbul’a kar yağmış olması dikkat çeken bir ayrıntı son günlerde.

Ekvatora yakın olduğu için daha sıcak bir iklim süren Kıbrıs Adası’nda ise durum farklı! Güneşli bir günden, soğukta üşüyen hayranlarına Serkan Çayoğlu işte bu fotoğrafı göndermiş…

Sanki Yaz gelmiş! Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan, Kıbrıs'tan adeta nispet yaptı! 7