Ana sayfa Sosyal Medya Hangisi daha karizmatik? Alp Navruz ve Engin Öztürk pozlarıyla yarışır!

Hangisi daha karizmatik? Alp Navruz ve Engin Öztürk pozlarıyla yarışır!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın iki jönü. İkisi de başarılı, oyunculuklarıyla dikkat çeken, aynı zamanda yakışıklılıklarıyla da göz önünde olan isimler. Özel hayatlarından çok dizileriyle gündeme geliyorlar. İkisi de mütevazi kişilikleriyle dikkat çekiyor ama hayranları tarafından çok beğeniliyor ve seviliyorlar.

Şimdi bu iki ismin instagram’daki son paylaşımlarına bir göz atalım… Ekrandaki hallerinden farklı olarak spor kıyafetli günlük halleriyle vermişler pozlarını. Bakalım ikisi arasında sizce en yakışıklı hangisi?

İlk olarak Alp Navruz’un paylaşımına bir göz atalım… Navruz, en büyük çıkışını Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile yapmıştı. Hemen artından TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisi ile büyük beğeni topladı.

Son olarak da Fox TV’de yayınlanan ve bir süre önce final yapan Zümrüdüanka dizisinde oynadı. Şimdilerde ismi Kanal D’nin Baht Zamanı isimli yeni bir dizisi ile geçiyor. Henüz teklifi kabul edip etmediği belli değil!

Oyuncu yürüyüş yapmak için dışarı çıkmış. Hemen öncesinde de çektiği bir fotoğrafını hayranları ile paylaştı. Günlük hayatındaki doğal haliyle işte Navruz’un son pozu…

Hangisi daha karizmatik? Alp Navruz ve Engin Öztürk pozlarıyla yarışır! 8

Gelelim Engin Öztürk’e… Oyuncu, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisiyle ilk kez ekranlara gelmiş ve büyük dikkat çekmişti. Başarılı oyunculuğuyla bu diziden sonra önü açıldı ve pek çok yapımda rol aldı. Behzat Ç., Hatırla Gönül, Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl, Yüzleşme bunlardan bazıları.

Son günlerde ise tv8’deki Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gündemde. Aynı zamanda Netflix’te yayınlanan 50m2 isimli diziyle de konuşuluyor.

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğunun yanı sıra karizmatik duruşu ve yakışıklılığı ile de hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Dizideki Avukat Barış karakteriyle de çok sevildi. İşte oyuncunun günlük hayatından bir kare. O da spor günlük kıyafetleriyle hayranlarını aşağıdaki fotosuyla selamlamakta…

Hangisi daha karizmatik? Alp Navruz ve Engin Öztürk pozlarıyla yarışır! 9