Ana sayfa Sosyal Medya Şans bir kez daha Aras Bulut İynemli’ye gülmüşken, bu sefer de nazar değdi!

Şans bir kez daha Aras Bulut İynemli’ye gülmüşken, bu sefer de nazar değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde isimli dizinin ardından Çukur dizisindeki performansı ile hayranlarını mest eden Aras Bulut İynemli, sinemada da kendisinden çok konuşturdu…

7. Koğuştaki Mucize isimli filmdeki Memo karakteri oyuncunun yeteneklerini bir kez daha sergilemesine fırsat tanımıştı. Oyuncu, Çukur dizisinin ardından ekrana nasıl dönecek diye hayranları merak ederken, güzel bir haber geldi.

Disney Plus’un Türkiye operasyonu için ilk öncelikli düşündüğü ekran yüzlerinden birisinin de Aras Bulut İynemli olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel olarak hazırlanan Atatürk isimli dijital dizide yer alacak olması da hayranlarını çok memnun etti.

Ulu Önder Atatürk’ü canlandırabilmek için kendisini kampa alan ve yaz ayına kadar da projedeki rolü için hazırlanmak dışında başka bir iş yapmayacak olan oyuncu, şansın yüzüne güldüğü bir dönemde nazara geldi.

Oyuncunun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Atatürk projesi için büyük heyecan duyan, hayranlarının da gelişmeleri çok merak ettiği oyuncudan bu sefer tatsız bir haber geldi… Temmuz ayındaki çekimlere hazırlandığı sırada evinde karantinaya giren oyuncu, hastalığı hafif atlatıyor…

Aras Bulut İynemli hayranları ise Disney Plus’taki Atatürk projesini çok önemsiyor ve oyuncunun Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusunu canlandırmak gibi çok önemli ve sorumluluk dolu bir rolün altında da kalkacağına inanıyor.

Oyuncunun çekimlerin başlamasına 6 ay varken çalışmaya başlaması da projeye gösterdiği önemi ve Atatürk’ü canlandırmak gibi büyük bir sorunluluğu içinde hissettiğini gösteren bir durum oldu.