Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde günah keçisi durumuna düşen bir ünlü isim var!

Teşkilat dizisinde günah keçisi durumuna düşen bir ünlü isim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi son haftalarda izleyicilerinden senaryosu nedeniyle eleştiriler almaya devam eden bir yapım oldu… Yargı dizisinin çok iyi çıkış yapması, ardından Survivor’ın da bir grup izleyiciyi kendisine çekmesi ile birlikte Teşkilat dizisinin eski gücünden uzaklaştığını görüyoruz.

Çift haneli reyting oranlarını daha önce hemen her hafta elde edebilen TRT1 dizisi artık, bir hayli geriledi… İzleyicilerin belirli bölümünün diziyi bir daha dönmemek üzere terk ettiği de son dönemde reytinglerin benzer seviyede gelmesi ile anlayabiliyoruz. Dizi birincilikler elde etmeyi sürdürüyor ve sezonun en başarılı yapımları arasında sayılıyor. Ancak bu durum eski güçlü konumunu korumadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Kimi dizi hayranları ise bu ilgi azalmasının altında senaryodaki bazı konuların yol açtığına inanıyor. En çok da Ceren karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu’na yönelik tepkilerin artmakta olduğu sosyal medya paylaşımlarından anlaşılıyor.

Teşkilat dizisinde günah keçisi durumuna düşen bir ünlü isim var! 7

Bazı Teşkilat dizisi hayranları Ceren karakterinin artık hikayeden çıkması gerektiğini düşünüyor. Günah keçisi olarak görülen oyuncu, dizinin hikayesine olumsuz etki yapmakla suçlanıyor.

Ancak Ezgi Eyüboğlu’nun daha ilk bölümden bu yana güçlü bir destekçi grubu da var. Oyuncunun hayranları, onun Ceren performansını çok beğenirken, her kılığa girebiliyor olmasını da çok seviyor.

“Kötü karakter olsa da güçlü duruşu bir harika” diye yorum yapan Ezgi Eyüboğlu’nun bir hayranı dikkat çekerken, oyuncunun rolünün hakkını verdiğini belirtenlerin sayısı da bir hayli fazla.

Ceren karakteri kimi Teşkilat dizisi hayranları tarafından eleştiriliyor ve artık dizide ona yer olmadığı düşüncesi sosyal medyada ifade ediliyor.

Bazı dizi hayranları ise oyuncunun rolünün hakkını verdiğini ve diziye katkı yaptığını düşünüyor.

Ezgi Eyüboğlu, iki farklı düşüncenin arasına sıkıştırılsa da rolünün hakkını veren ve Teşkilat dizisine büyük katkı yapan bir isim olarak yoluna devam ediyor.