Ana sayfa Sosyal Medya Babasının kopyası çocuk doğurmuş ilk kadın ben değilim! Çok hoşsun Hazal Kaya…

Babasının kopyası çocuk doğurmuş ilk kadın ben değilim! Çok hoşsun Hazal Kaya…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, son yıllarda kariyer basamaklarını hızlı tırmanan ve her hali ile de hayranları tarafından merak edilen bir isimi konumunda. Ali Atay ile evli olan oyuncu sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çekiyor.

En son Misafir isimli Fox TV dizisinde rol alan ama bu yapımın 5 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşayan Hazal Kaya, ayrıca Benden Ne Olur isimli sinema filmiyle de bir süredir gündemde yer alıyor.

Sevgilisi Ali Atay’a yaptığı aşk ilanı ile yine sosyal medyada hayranlarını gülümseten Hazal Kaya, ayrıca oğlu Fikret Ali’nin de tıpa tıp babasına benzediğini kabul etti. Onedio’nun youtube programına konuk olan Hazal Kaya, hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Babasının kopyası çocuk doğurmuş ilk kadın ben değilim! Çok hoşsun Hazal Kaya... 18

O sorulardan birisi de şöyleydi: “Fikret Ali sence kime benziyor?” Hazal Kaya daha önce de bu tür sorularla çok karşılaştı. Ancak oyuncu ilk kez dikkat çeken sözleri ile gülümsetti.

Hazal Kaya, “Bir şey diyeceğim, bu dünyada babasının kopyası çocuk doğurmuş ilk kadın ben değilim. Muhtemelen son da olmayacağım” açıklamasıyla gülümsetti.

Fikret Ali’nin babası Ali Atay’a benzediği Hazal Kaya’nın sözleri ile bir kez daha ortaya çıktı. Ünlü oyuncu oğlunun kendisine benzeyen yönlerini de anlattı.

Babasının kopyası çocuk doğurmuş ilk kadın ben değilim! Çok hoşsun Hazal Kaya... 19

Hazal Kaya, yanaklarını göstererek “Gamzelerimiz benziyor, gülüşümüz benziyor” diye konuştu.

Oğlunun eşinin neredeyse aynısı olduğunu üst üste söyleyen Hazal Kaya, “Arada insan oğluna seslenir ya, dönüp bakışı bile babasıyla aynı. Çok tatlı ama. Babasına bu kadar benzemesi de çok tatlı bence” dedi.