Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi ekibi bir dertten kurtuldu ama bir başka dertle boğuşuyor!

Savaşçı dizisi ekibi bir dertten kurtuldu ama bir başka dertle boğuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde oyuncuların vakitlerinin çoğu arazide geçiyor. Aksiyonu bol olan dizinin setinde oyuncular yoğun bir performans ortaya koyuyor ve emek veriyor. Eskişehir’de çekilen dizinin kış aylarındaki sahneleri ise bir hayli zorlu geçiyor.

Nisan ayında 5. sezona başlayan Savaşçı dizisinde ekibe yeni katılan isimlerden birisi de Serenay Aktaş oldu. Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, Savaşçı dizisinde yer aldığı için son derece mutlu. Oyuncu, dizinin setinde sürekli koşturmaca halinde olduğunu söyledi.

Aktaş, boş zamanları dinlenerek geçirmeye çaba harcadıklarını, çünkü çok yoğun efor sarf ettiklerini söyledi. Eskişehir, soğuk bir iklime sahip ve kış ayları çok zorlu geçiyor. Karlı havada, eksi derecedeki havada dizi çekmek durumunda kalan Savaşçı ekibi, arazide ortamın çok daha sert olması nedeniyle soğuk ile boğuşma halinde.

Savaşçı dizisi ekibi bir dertten kurtuldu ama bir başka dertle boğuşuyor! 7

Şimdi ise havalar ısınmaya başladı. Soğuktan kurtulan oyuncular, şimdi de arazide güneşin altında uzun saatler çekimlerde bulunmak durumunda ve bu bir başka zorluk olarak sete yansıyor.

Serenay Aktaş dizide Teğmen Selcan Efe olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyuncu çekimlerde yaşadıkları zorlukları şu sözlerle anlattı:

“Özellikle havalar da ısındı, çok zor oluyor gerçekten sıcak havada arazide olmak, koşturmak, eğil kalk. Arkadaşlarımızla kalabalık tim halinde sette bulunduğumuz için sohbetimiz devam ediyor. Genel olarak koşturmak ile geçiyor.”