Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi final yapacağına hayranları hala inanamıyor!

Savaşçı dizisi final yapacağına hayranları hala inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Savaşçı dizisinin 5. sezonu geç başladı ve reytinglerin de düşük gelmesi sonrasında final kararı çıktı. Tamer Karadağlı rüzgarı ile 5. sezona başlayan Savaşçı dizisine birçok oyuncu transfer edildi. Karadağlı sadece 6 bölümlük anlaşma yapmıştı ve bölümler bitince de projeye veda etmişti. Dizinin sezona çok geç başlaması ve başrol oyuncusu Berk Oktay’ın da ayrılmış olması izleyicilerin yeniden diziye dönmelerini engelleyen konular oldu.

Savaşçı dizisi 108. bölümü ile birlikte 5 Haziran Cumartesi akşamı ekranda yerini alacak. Ancak gelecek hafta yayınlanacak olan 109. bölümde final yapacak. 12 Haziran Cumartesi akşamı son kez izleyicilerle buluşacak olan dizi, ilk 4 sezonunda çok başarılı bir performans ortaya koymuştu. Savaşçı dizisini uzun süredir izleyenler final yapacağı gerçeğine alışmakta zorlanıyor.

Savaşçı dizisi final yapacağına hayranları hala inanamıyor! 7

Sosyal medyada yorumlarda bulunan dizinin hayranları neden final yaptığını sorgulamaya devam ediyor. Fox TV’yi kararından dolayı eleştiren hayranlar, dizinin sezona geç girmesinin bu sonucu doğurduğunu düşünüyor. Erkan Meriç, Ekin Mert Daymaz, Ediz Hun, Serenay Aktaş, Anıl Tetik gibi isimlerle 5. sezona çok iddialı hazırlanan dizide Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli de başrolde yer alıyor.

Savaşçı dizisinin final kararının duyurulmasından bu yana hayranlar sosyal medyada umutsuz bir kampanya yürütüyor. Dizinin devam etmesi için paylaşımlar yapan hayranlar seslerini duyurmaya çaba harcıyor ama tüm bu çabaların olumlu bir sonuç doğurması beklenmiyor.

İşte dizinin 108. bölüm fragmanı: