Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin Johnny Depp benzetmesine Tarık Emir Tekin yorumu!

Eda Ece’nin Johnny Depp benzetmesine Tarık Emir Tekin yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin başarılı isimlerinden birisi de Tarık Emir Tekin… Selçuk karakterinde izlediğimiz oyuncu, bilindiği üzere Şevval Sam ile Metin Tekin’in oğlu… Başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduran Tarık Emir Tekin, magazin gündeminde de sık sık konuşulan bir isim oldu.

Annesi Şevval Sam’ın doğum günü kutlamasından sonra kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Giyim tarzı, konuşması ve imajıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu için Yasak Elma’da Yıldız’ı canlandıran Eda Ece hoş bir benzetme yaptı.

Şevval Sam ile yakın bir arkadaş olmasının da etkisiyle Eda Ece, Tarık Emir Tekin’i de yakından tanıyor ve onu Hollywood yıldızı Johnny Depp’e benzetiyor. Eda Ece, “Daha havalı bir oyuncu gördünüz mü, ben görmedim” diyerek de genç oyuncuyu onore etti.

Eda Ece'nin Johnny Depp benzetmesine Tarık Emir Tekin yorumu! 8

Eda Ece’nin kendisini Johnny Depp’e benzetmesi konusunda konuşan oyuncu, “Eda çok tatlı, çok kıymetli sözler söyledi. Onore oluyorum, hoşuma gidiyor” dedi.

Giyim tarzı ile birçok kişinin dikkatini çeken Tarık Emir Tekin, kendisine yönelik bu tür iltifatlar ile çok gururlandığını ifade etti.

Eda Ece'nin Johnny Depp benzetmesine Tarık Emir Tekin yorumu! 9

Oyuncu, Sadakatsiz dizisiyle birlikte tiyatro çalışmalarının ardından dizi setlerinde de yer almaya başladı. Başarılı performans sergileyen oyuncu için gelecekte çok daha büyük işler yapabileceğine yönelik birçok yorum bulabilirsiniz.