Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı rakiplerini yıkıp geçti! Kardeşlerim bile gerisinde kaldı!

Savaşçı rakiplerini yıkıp geçti! Kardeşlerim bile gerisinde kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya paylaşımlarında cumartesi gecesi dizileri arasında yine çok sıkı bir savaş vardı. Mücadelenin gali, son zamanların en popüler dizisi Kardeşlerim’i dahi geride bıraktı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 15 Mayıs Cumartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre cumartesi gününün galibi Fox TV dizisi Savaşçı oldu.

Savaşçı rakiplerini yıkıp geçti! Kardeşlerim bile gerisinde kaldı! 7

Savaşçı dizisinin 105. bölümü cumartesi akşamı yayınlandı. Tamer Karadağlı’nın ekibine katıldığı duyurulan ancak oyuncunun sadece altı bölüm oynayacağı ortaya çıkan dizi cumartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu. Uzun süredir listenin bir numarasında yer alan Kardeşlerim dizisini dahi geride bırakan Savaşçı hakkında 53.006 paylaşım yapıldı.

Listenin ikinci sırasında yer alan dizi ise ATV’de yayınlanan Kardeşlerim oldu. Cumartesi akşamı tüm kişiler listesinde reytingde birinci olan dizi hakkında 49.343 paylaşım yapıldı. Güçlü oyunculukları ve sağlam hikayesiyle izleyici kitlesini oluşturan Kardeşlerim, sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri.

Show TV dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ise günün üçüncüsü oldu. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, Show TV’de 64. kez izleyici karşısına çıktı ve final yaptı. Dizi her ne kadar reytingde istenen sonucu alamasa da sosyal medyada hakkında 20.300 paylaşım yapıldı.

TRT 1’in en sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı da 14.255 paylaşımla günün sonuncusu oldu. Gönül Dağı, reytinglerde de bir miktar gerileme yaşasa da AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliği yine kaptırmadı.